CristyRo Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Salut am un server samp si nu ii gasesc ip-ul inafara de localhost sau :7777 am incercat pe toate site-urile de myip si tot nu il gasesc si nici pe alea din cmd tot imi arata retrieving info... ma puteti ajuta?
Andr3yutzu Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 http://whatismyipaddress.com/ , nici aici nu iti arata ? Ce windows / net ai ?
CristyRo Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 http://whatismyipaddress.com/ , nici aici nu iti arata ? Ce windows / net ai ?Nu merge si am Windows 7 ultimate si am ClickNet romtelecom Modem
MAC1 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Start -> run -> cmd -> ipconfig Teoretic o sa-ti arate acelasi ip care ti-l arata si pe site-urile alea.Sau roaga pe cineva care are server samp sa faca repede o functie getIP, apoi cand te loghezi pe serverul lui o sa-i apara lui IP-ul tau, dupa care ti-l spune tie.later edit: Stai, tu nu iti gasesti IP-ul sau nu iti arata serverul pe IP-ul respectiv?
Administrator -=[Vyorel]=- Posted July 18, 2013 Administrator Posted July 18, 2013 Cauta pe google cum se face port forward pt modem-ul care il ai tu sau hosteaza srv ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
CristyRo Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 Start -> run -> cmd -> ipconfig Teoretic o sa-ti arate acelasi ip care ti-l arata si pe site-urile alea.Sau roaga pe cineva care are server samp sa faca repede o functie getIP, apoi cand te loghezi pe serverul lui o sa-i apara lui IP-ul tau, dupa care ti-l spune tie.later edit: Stai, tu nu iti gasesti IP-ul sau nu iti arata serverul pe IP-ul respectiv?Amandoua ca ip il gasesc dar nu imi merge pe serverul samp
Question
CristyRo
Salut am un server samp si nu ii gasesc ip-ul inafara de localhost sau :7777 am incercat pe toate site-urile de myip si tot nu il gasesc si nici pe alea din cmd tot imi arata retrieving info... ma puteti ajuta?
6 answers to this question
Recommended Posts