3xTaSY Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Descriere :Salut . Am inceput sa lucrez la un proiect de stunt . Deoarece vreau sa imi hostez server-ul Va dau si voua v 1 . 0[tt]Acesta este ultimul meu proiect . [/tt]Creatori : TheDucc xStormiest ( Register / Login [bUD] ) [funky]Anak1n ( Un bug minor ) Gireada ( Luck Event [Nu i-am cerut aprobare sa il folosesc ^^ .])Poze : Click Here [screen]Click Here [screen]Click Here [screen]Click Here [screen]Click Here [screen]Click Here [screen]Click Here [screen]Click Here [screen]Click Here [screen]Click Here [screen][download]http://pastebin.com/NLhsm7ja[/download]Bucurativa de el . Eu ma retrag . Bye :-hTopic oficial: aici.
Massari Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 bravo frumos gm . 5/5dar mai ai de lucrat la el :) rimmon curv.
SpriTe_ Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Frumos !4/5Mai aveti de lucrat !Dar pentru versiunea V1.0 e bun !
3xTaSY Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 bravo frumos gm . 5/5dar mai ai de lucrat la el WTF?! Chiar nu stii ca serverul asta este fostul tau server? Uita-te la sursa oficiala a topic-ului si dupa da-mi reply :]]
Massari Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 WTF?! Chiar nu stii ca serverul asta este fostul tau server? Uita-te la sursa oficiala a topic-ului si dupa da-mi reply :]]nu conteaza , nu ma mai ocup de el ) rimmon curv.
Hardwell Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Se pare ca xStormiest nu stie ce inseamna Multi.Inseamna multiplu!cand folosesti BUD::MultiSet codul trebuie sa arate asa:BUD::MultiSet(iUID,"ddd","Level",P_DATA[playerid][Level],P_DATA[playerid][Kills],P_DATA[playerid][Deaths]); Daca vrei sa salvezi doar admin level-ul(exemplu) poti folosi doar BUD::SetIntEntry(iUID,"d",P_DATA[playerid][Level]);Dar nu BUD::MultiSet doar pentru un singur lucru.
Rimmon Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 mmm... bunicel 5/5GM-ul e facut de Massari )=)) , pe el l-ai laudat... Massari e curva mea
AdyUzzy1 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 GM-ul e facut de Massari )=)) , pe el l-ai laudat...Exact , si imi place semnatura ta ) Fara reclama in semnatura!
Massari Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Exact , si imi place semnatura ta )A pus asa pentru ca l-am rupt la DM =)) ! rimmon curv.
Rimmon Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 A pus asa pentru ca l-am rupt la DM =)) !Tu cred ca esti chior si nu ai vazut ce semnatura mi-am pus =)) Massari e curva mea
Massari Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Tu cred ca esti chior si nu ai vazut ce semnatura mi-am pus =))Stiu, ti-ai puso pentru ca te-am rupt la DM =))) ! rimmon curv.
Recommended Posts