Jump to content

Question

Posted

Buna SA-MP Romania, m-am reapucat de scriptat un GM la care lucrasem de mult iar acum cand ii dau Compiler imi inchide PAWNO si imi da chestia aia cu "Send Report" sau "Don't Send". Cum o pot rezolva? Imi spuneti va rog frumos? Sau sa ma ajutati cu Teamviewer. Multumesc. :)

6 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Nu stiu ce sa zic... aceeasi problema o aveam si eu. Adu-ti aminte unde ai lucrat inainte sa-ti dea Don't Send. Si vezi ce e gresit. Sigur de la o greseala este asta. Eu aveam o greseala de script cand imi dadea asa.

Y!M: [email protected] ( help-center sau comenzi )

Posted

Salut ! Intra pe SA-MP.RO dute la download descarca windows server , dezarhiveaza-l , apoi dute la pawno si incearca sa-l compilezi cu noul PAWNO :)

Cel din urma va fi cel dintâi.

Posted

Pentru cei ce nu stiu aceasta o patesti atunci cand pui o } in plus.

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Posted

Nu stiu ce sa zic... aceeasi problema o aveam si eu. Adu-ti aminte unde ai lucrat inainte sa-ti dea Don't Send. Si vezi ce e gresit. Sigur de la o greseala este asta. Eu aveam o greseala de script cand imi dadea asa.

Stiu ca lucram la comanda "/members" sa fac sa se vada sub membrii "Now are x members online." Dar stiu ca am schimbat comanda la fel cum era la inceput. Nu mai stiu, nu pot sa rezolv altcumva?

Posted

Pentru cei ce nu stiu aceasta o patesti atunci cand pui o } in plus.

Si nu ma puteti ajuta cumva? Va rog frumos, e foarte important.

Posted

Si nu ma puteti ajuta cumva? Va rog frumos, e foarte important.

Cauti acoladele puse in plus sau in minus. Ce e asa greu?

rnglogo1.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.