Jump to content

Question

Posted

Buna sa-mp.ro , am si eu o problema la consola care nu lasa serverul sa mearga [ Unknown ]

Inainte de asta am avut o problema la pluginus sscanf , am rezolvato dar tot imi da eroarea aceasta

[pawn]Script[gamemodes/rggm.amx]: Run time error 19:"File or function is not found:

Number of vehicle models: 0[/pawn]

Cam aceasta este eroarea care mio da . Sa stiti ca am instalat Net Framework 4 si Microsoft Visual C++ , deci astea le am .

PS : Nu am putut sa fac poze , pentru ca nu merge sa intru pe yahoo . Sper sa ma puteti si asa ajuta

Edit : Vreau sa va anunt ca gamemodul este pe mysql am creat baza de date , userul , am imporatat fisierul .sql si leam scris corect in gamemode , dar tot asa face.

Invat ca sa Invat.

6 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Run time error 19 o poate face din mai multe lucruri:

1. Iti lipsesc diferite plugin-uri

2. In server.cfg ai scris ".dll" dupa fiecare plugin (gresit)

3. Nu se compileaza corect respectivul gamemode ".amx"

4. Pluginurile invechite (in cazuri minore)

Recomandare:Updateaza toate pluginurile si includer-urile si dupaia compileaza gamemode.

Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte

Posted

Am facut update la pluginuri dar tot aceeiasi eroare imi da . Am recompilat .amx dar tot asa face . In sever.cfg imi scrie doar numele pluginului fara .dll sau .so ( daca adaug .so nu mai merge nimica ).

Atunci ce ar putea sa fie ?

Invat ca sa Invat.

Posted

Am facut , am adaugat sscanf de aici http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=120356

Si tot aceleasi erori , si mai am una in plus adica sscannf , tot acelasi text

Invat ca sa Invat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.