munsee Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [MySQL] Error (0): Function: mysql_connect failed, mysql was not initialized on this handle.Aceasta este eroarea din consola
SpriTe_ Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Mai sus de mysql_connect ( ) Adauga asta mysql_init();
munsee Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Mai sus de mysql_connect ( ) Adauga asta mysql_init();Nu am configurat mysql_connect si nu prea stiu cumAsa arata: mysql_connect( host addr, host user, host_pass, host_data );Am incercat sa pun host_localhost , host_root, host_pass, host_nume db
munsee Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Arata-mi toata configuratia ta de la MySQL ![pawn]{ Streamer_TickRate(150); Streamer_CellDistance(300); new ip[ 32 ]; GetServerVarAsString( "bind", ip, sizeof( ip ) ); mysql_init(); mysql_connect( HOST_ADDR "localhost", HOST_USER "root", HOST_PASS, HOST_DATA "nume db" ); if(fexist("IBP/Other/JoinCounter.cfg")) { JoinCounter = dini_Int("IBP/Other/JoinCounter.cfg", "Connections"); } else { dini_Create("IBP/Other/JoinCounter.cfg"); dini_IntSet("IBP/Other/JoinCounter.cfg", "Connections", 0); }[/pawn]
roscatu Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [pawn]{ Streamer_TickRate(150); Streamer_CellDistance(300); new ip[ 32 ]; GetServerVarAsString( "bind", ip, sizeof( ip ) ); mysql_init(); mysql_connect( HOST_ADDR "localhost", HOST_USER "root", HOST_PASS, HOST_DATA "nume db" ); if(fexist("IBP/Other/JoinCounter.cfg")) { JoinCounter = dini_Int("IBP/Other/JoinCounter.cfg", "Connections"); } else { dini_Create("IBP/Other/JoinCounter.cfg"); dini_IntSet("IBP/Other/JoinCounter.cfg", "Connections", 0); }[/pawn] mysql_connect( HOST_ADDR "localhost", HOST_USER "root", HOST_PASS, HOST_DATA "nume db" ); -- > mysql_connect( "localhost", "root","nume db", "parola" ); Sau -- > #define HOST_ADDR "localhost" #define HOST_USER "root" #define HOST_PASS "parola mysql" #define HOST_DATA "nume baza de date" mysql_connect( HOST_ADDR, HOST_USER , HOST_DATA, HOST_PASS );
[Funky]Anakin Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Este destul de simplu .Cum a spus si roscatu'.#define mysql_host "localhost"#define mysql_user "root"#define mysql_db "database-ul tau"#define mysql_pass ""mysql_connect( mysql_host , mysql_user , mysql_db , mysql_pass );E mai bine sa te folosesti de #define in cazul nostru fiindca schimbi mai usor .La parola nu adauga nimic fiindca de pe localhost nu poate intra nimeni decat doar tu . In caz ca iei un host atunci da .Apropo ce versiune de MySQL folosesti ???Mai sus de mysql_connect ( ) Adauga asta mysql_init();Stii tu ce versiune la MySQL Are ? :>>>>
Armyw0w Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 omg de ce va apucati de MySQL cand nici o conectare nu stiti sa faceti. Nu prea ajut la categoria RP/GF.
munsee Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 omg de ce va apucati de MySQL cand nici o conectare nu stiti sa faceti.1.Am MySQL R62.GM-ul l-am cumparat cu tot cu MYSQL,nu vrei sa ma apuc sa ii scot baza de date acum din toate .pwn-urile serverului3.Revin cu edit sa vad daca mergeSi o luam de la capat :|[MySQL] Error (0): Function: mysql_connect failed, mysql was not initialized on this handle.Vrea cineva TeamV sa vada ce naiba i-am facut?
roscatu Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Modifica si tu ce ti-am dat acolo, si pune datele corecte de conectare!!
munsee Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Modifica si tu ce ti-am dat acolo, si pune datele corecte de conectare!!Asa sunt facute
munsee Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Pune aici codul sa vad ce ai facutGM-ul este mai complicat,nu este tot in GMAm in Pawno/include/IBP/Publics/OnGameModeInit.pwn am la inceput asta:[pawn]public OnGameModeInit(){ Streamer_TickRate(150); Streamer_CellDistance(300); new ip[ 32 ]; GetServerVarAsString( "bind", ip, sizeof( ip ) ); mysql_connect( HOST_ADDR, HOST_USER , HOST_DATA, HOST_PASS ); if(fexist("IBP/Other/JoinCounter.cfg")) { JoinCounter = dini_Int("IBP/Other/JoinCounter.cfg", "Connections"); } else { dini_Create("IBP/Other/JoinCounter.cfg"); dini_IntSet("IBP/Other/JoinCounter.cfg", "Connections", 0); }[/pawn]Prin GAMEMODE am asta:[pawn]#define HOST_ADDR "localhost"#define HOST_USER "root"#define HOST_PASS ""#define HOST_DATA "aici am nume db"[/pawn]
Question
munsee
[MySQL] Error (0): Function: mysql_connect failed, mysql was not initialized on this handle.
Aceasta este eroarea din consola
12 answers to this question
Recommended Posts