CypS Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 -Salut...M-am gadit sa postez vechiul meu GM care l-am folosit-Originalul a fost postat de catre RuNix (Extraterestri vs Oameni) shi yo l-am faKut USA v$ Romania.Comanzi:/register /login /stats/credits /animlist /rules/heal /armour /weap [1-2-3]/camera /jetpack /mycolor-GM-ul contzine TEAM-uri:+TEAM_USA:+TEAM_Romania:Download:http://www.mediafire.com/?768h7vjicsfgy36Shi cam asta e...deci sper sa va plaka 1 Quote
Agentu007 Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 eeeh. la momentu actual USA ne bate la zero cu cate rachete are si moolte altele.dar 4/5 pt efort.O sa fac si eu un Mutants vs Humans dupa princiipile meledoar ale mele ;) Quote http://www.shareyourai
Speederx Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 la romani trea sa bagi skin de tarani ) 10/10 ;D Quote
CypS Posted August 30, 2010 Author Report Posted August 30, 2010 ai dreaptate ca doar asta is ;D Quote
Plolice_police Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 hehe frumos xD 5/5la romani trea sa bagi skin de tarani ) Quote
Tone Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 5/5 ) punele ) skinuri de tarani la romani ) si iti dau 6/6 )si tu esti roman deci =)) Quote
Paladin$ Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Frumos gm 10/10 Si dc sa puna skin de tarani la romani ? si voi sunteti romani deci v-ati facut chiar pe voi tarani :P Quote
Guest iCreaTivE Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 ei sunt tarani romani, scuze de off-topic, iar legat de ce a spus unu intr-un post mai sus : Daca USA ar fi de nivelul Romaniei, ca armata, armament etc. am fi cu 20 de grade peste ei Sti cumva cum se antreneaza "Vanatorii de munte"(batalionul 24, vanatori de munte) ? Quote
Andr3yutzu Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 ei sunt tarani romani, scuze de off-topic, iar legat de ce a spus unu intr-un post mai sus : Daca USA ar fi de nivelul Romaniei, ca armata, armament etc. am fi cu 20 de grade peste ei Sti cumva cum se antreneaza "Vanatorii de munte"(batalionul 24, vanatori de munte) ?stiu si eu.. ei se dau mari si tari cu rackete in plm ) ca in rest ... sug pula .. neau loat bani ... stau bn mersi si noi traim dintrun cacat.. X( UUUUUUUUU USAA !!! MUIE USSA !!! Quote
Guest PlayON Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 stiu si eu.. ei se dau mari si tari cu rackete in plm ) ca in rest ... sug p**a .. neau loat bani ... stau bn mersi si noi traim dintrun ( sunt mare prost ).. X( UUUUUUUUU USAA !!! m**e USSA !!!Taci ma din gura ca te faci de ras, USA va fi mereu preferata fiecaruia, exceptie manelarii romani, corect, am dreptate.USA 4 LIFE(Ce n-as da sa fiu acolo si sa nu fi fost aici niciodata!) Quote
IstuntmanI Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Taci ma din gura ca te faci de ras, USA va fi mereu preferata fiecaruia, exceptie manelarii romani, corect, am dreptate.USA 4 LIFE(Ce n-as da sa fiu acolo si sa nu fi fost aici niciodata!)si euIn loc de Extraterestrii ai pus USA, si in loc de Oameni ai pus romania, si alte edituri ... daca nici asta nu faci de la 0 ... ) Quote
Andr3 Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Ai postat numai imagini cu USA arata si skinul de la Romania :( Quote
CypS Posted September 1, 2010 Author Report Posted September 1, 2010 Ma uh ejti chior?NU vezi skinul de Romania? Quote
-=[Vyorel]=- Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Familistu" post="39476" timestamp="1283339413"]lol fraere asta e GM-ul lui RuNix de la DSK vs RSS numai ca ai schimbat coordonatele skinurile si numele de jos....Fail....dar 3/5 pentru edit lol..Te-ai uitat macar la primul lui post sa vezi ce a scris? Quote ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
SilviuInfinite Posted May 15, 2017 Report Posted May 15, 2017 Frumos, am jucat odată pe unul din acesta. +1, mi-ai reamintit cum mă distram ! Quote Spoiler Gang Gang
Recommended Posts