Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sunt incepator nu fiti duri. Va rog

Am nevoie pentru serverul meu un loc langa spawn de parcare asa cam facut asta:

Am avut nevoie pe serverul meu de un loc cu parcare langa spawn, asa ca l-am facut pe acesta.

Poze:

Aici

sa_mp_006.png

sa_mp_007.png

sa_mp_008.png

sa_mp_009.png

sa_mp_010.png

Posted

e locu perfect credema e fix langa spawn  xD  pentru jucatorii care n-au casa sa si-o puna acolo sa no ia Tow Car Company

Tu ai fost batut cu teava de fier in cap ? El sa referit ca nu e sectiunea potrivita nu unde a fost plasata mapa:)) Lo

Despre mapa : Nu e chiar asa de faina sa recunoastem ,unele obiecte sunt bagate prea tare in pamant /asfalt etc,dar mai incearca ,de incurajare 4/5

SiMpLe.

Posted

e locu perfect credema e fix langa spawn  xD  pentru jucatorii care n-au casa sa si-o puna acolo sa no ia Tow Car Company

Nu e nici un loc perfect deoarece cum zici tu acel Tow Car Company pot fi in alta parte

Sincer sunteti foarte nesimtiti doar am pus o mapa nu am injurat pe nimeni dar pe forumu asta vad ca sunt prea multi nesimtiti.. :undecided:

Suntem nesimtiti ca ce? Ca ti-am spus ca ai gresit categoria de ai postato la Discutii Scripting? Eu zic ca tu esti nesimtit deoarece tu ar trebui sa tii cont de sfaturile noastre daca e prima ta creatie.

Inseamna ca am fost eu nesimtit de ti-am mutat topicul in loc ca il sterg si ca am modificat descrierea pentru a intelege ceva cineva?

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

• 3 weeks later...
Posted

gireada cum iti permiti asa cv?:))

daca omu e batut in cap lasal asa:))

despre mapa 3/5 de incurajare

430x73_FFFFFF_FF9900_000000_000000.png