vbicompany Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Salut sa-mp.ro ,am si eu o problema . Toate masinile sunt amestecate adica daca intru intro masina de scoala de soferii , zice ca nu fac parte din grove . Daca intru intro masina de grove zice ca nu fac parte din primarie . Si tot asaCum pot sa rezolv aceasta problema ? Invat ca sa Invat.
alex12alex Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 da oldcar la toate masinile si inlocuiestele cu cele noi daca lucrezi pe un gf sa-mi zici
vbicompany Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 gamemodul nu este gf este rpg . Si poti fi unpic mai expliciti te rog ? Invat ca sa Invat.
alex12alex Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Intri in samp dai g la masini bagi comanda /oldcar si cauti factiunile in gm si vezi ca o sa geseti ceva de genu "newcar >= 303"
vbicompany Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 Eu tot nu inteleg , ca daca intru prima data intro masina si dau /oldcar imi da un numar dupa acea daca mai dau odata enter si dupa acea dau g la /oldcar iarasi mi se schimba numarul . Daca te rog sa intri la mine in PC sami faci tu . Tiam trimis acm un PM cu idul si parola de la team wiere Invat ca sa Invat.
Gireada Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 mai usor faci o comanda si adaugi condul asta[pawn]new car=0,string[256]; for(new i = 1;i<MAX_VEHICLES;i++) { if(IsValidVehicle(i)) { car++; } } format(string ,sizeof(string), " Sunt %d vehicule pe server " ,car); SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFF, string);[/pawn]
vbicompany Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 Cel de sus a zis ca il face el si imi retrimite gamemodul . Daca nu o sa reusasca o sa incerc cu acel cod . Te rog sa nu inchizi topicul. Invat ca sa Invat.
Question
vbicompany
Salut sa-mp.ro ,am si eu o problema .
Toate masinile sunt amestecate adica daca intru intro masina de scoala de soferii , zice ca nu fac parte din grove .
Daca intru intro masina de grove zice ca nu fac parte din primarie .
Si tot asa
Cum pot sa rezolv aceasta problema ?
Invat ca sa Invat.
6 answers to this question
Recommended Posts