Jump to content

Recommended Posts

Posted

Este prima mea lucrarea de cand miam revenit(din raceala). Sper sa va placa, am terminato in 2 ore si 37 de minute.

Video:

Aici

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Posted

Acuma la modul propiu, am vazut acest script in alta parte  :shocked:

Interesant daca este facut de tine, dar eu l-am vazut cu masini pe youtube :shocked:

Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte

Posted

Acuma la modul propiu, am vazut acest script in alta parte  :shocked:

Interesant daca este facut de tine, dar eu l-am vazut cu masini pe youtube :shocked:

Era si cu elicoptere.La acel script, nu mai functioneaza "link''-ul de descarcare (este postat si pe alte website-uri).Scriptul original a fost facut de Rudy_.

Posted

Era si cu elicoptere.La acel script, nu mai functioneaza "link''-ul de descarcare (este postat si pe alte website-uri).Scriptul original a fost facut de Rudy_.

Exact, acela l-am vazut eu, pe a lu Rudy_

Acel script este postat din data de "30.07.2012, 19:20" deci acuma nustiu.. vorbeste tu Gireada

Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte

Posted

Sincer,dupa atata timp ati fii vazut care e treaba cu mine si ca eu nu fur scripturi. Ci idei de scripturi. Eu nu stiam de acel link, eu lam vazut aici ieri cu colegii de clasa. Si am zis ca trebuie sa fac aceste fs-uri. Uite unul dintre ele.

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Posted

Sincer,dupa atata timp ati fii vazut care e treaba cu mine si ca eu nu fur scripturi. Ci idei de scripturi. Eu nu stiam de acel link, eu lam vazut aici ieri cu colegii de clasa. Si am zis ca trebuie sa fac aceste fs-uri. Uite unul dintre ele.

Noi nu te-am acuzat de nimic, doar am mentionat.