Jump to content

Recommended Posts

Posted

O.T 0.3x

Version 1.0.0 (Download)

Deci, m-am decis sa postez un filterscript, un sistem de atasamente mai exact, pe versiunea 0.3x adica foloseste mSelection.Sistemul se numeste hOld sTudio 0.3x si nu are nici o legatura cu acel Hold Studio facut de Slice.Nu a fost ceva foarte avansat si nici nu cred ca va fi ceva avansat, dar va ajuta multe persoane (cred eu).O sa gasiti mai jos url-ul de descarcare (fisierul attachments.cfg inclus) si url-ul pentru a vizualiza sursa.

Includerile necesare:

Poze:

w2NfGIm.pngOAZs0A6.png

Download:

Posted

super 10/10 da asta nu e de la tine de pe server ? si cand iti deschzi sv?

Da, este de la mine de pe server si o sa il deschid saptamana viitoare.Mai multe pareri, pot primi 1.gif?

P.S: 700 posturi 6.gif.

Posted

DOAR AMX?

in fine foarte bun sper ca ai fakt anti deamx

Are si sursa ( .pwn ) > http://pastebin.com/TKPpFA1x

ON: frumos scriptat :p

communitylogosml.png

94.23.120.101:7778

Posted

Am vazut ceva de genu pe RSS(Am intrat sa vad ce s-a mai schimbat doar) si era aproape acelasi lucru(este tradus in RO si is schimbate culorile)...hmm

ON:10/10

Posted

pai si cum schimb ? si sa ramana la fel cate o culoare si cate una nu ?

De exemplu:

SPD ( playerid , 14 ...

Acel "14" poti sa il schimbi in oricare alt numar (asta inseamna sa schimbi id-ul dialogului):

SPD ( playerid , 999 ...

Posted

am observat o chestie atunci cand ai mai multe pe tine si apar acolo used used used de ex daca stergi un used se sterg toate.

GWX9l9i.jpg
Posted

am observat o chestie atunci cand ai mai multe pe tine si apar acolo used used used de ex daca stergi un used se sterg toate.

Pai da.Daca ai un slot folosit, trebuie sa folosesti altu pana ocupi toate sloturile.Daca le-ai ocupat pe toate, trebuie sa stergi toate obiectele.