zroT Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 -Cum aflu si eu coordonatele de la un anim, sa il pn in script? ( /taichi )
Guest roleplayexpert Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Coordonate? ??? ???Poftim asta sper sa te ajute if(strcmp(cmd, "/taichi", true) == 0) { LoopingAnim(playerid,"PARK","Tai_Chi_Loop",4.0,1,0,0,0,0); return 1; }
IstuntmanI Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Coordonate? ??? ???Poftim asta sper sa te ajuteDaca tot ai postat nu mai bine explicai ? LoopingAnim e folosit doar de Seifanimations.ApplyAnimationApplyAnimation(playerid, animlib[], animname[], Float:fS, opt1, opt2, opt3, opt4, opt5); playerid - Jucatorul care o sa execute animatia. animlib[] - Numele grupei animatiei. (GRUPE) animname[] - Numele animatiei. (NUME) Float:fS - Viteza cu care este executata animatia. opt1 - Loop 0/1, 0 daca sa se execute doar odata, sau 1 daca se sa execute mereu. opt2 - 0/1, 0 sa nu se poata misca jucatorul cand executa animatia, 1 sa se poata misca jucatorul cand executa animatia. opt3 - 0/1, 0 sa nu se poata misca jucatorul cand executa animatia, 1 sa se poata misca jucatorul cand executa animatia. opt4 - 0 sa nu se poata misca jucatorul cand termina animatia, 1 sa se poata misca jucatorul cand termina animatia. opt5 - In milisecunde, 0 pui cand nu se executa doar odata animatia, si vreo 600 cand se executa doar odata. Exemplu animatie: if (strcmp("/lay", cmdtext, true) == 0) { ApplyAnimation(playerid,"BEACH", "bather", 4.0, 1, 0, 0, 0, 0); // Lay down return 1; }Daca vrei un FS cu animatii, ti-l recomand pe acesta: VyoAnims, daca vrei mai poti adauga animatii dupa tutorialul de mai sus.
Guest roleplayexpert Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Is incepator ... l-am ajutat cu cat am putut/stiut...scuze
Question
zroT
-Cum aflu si eu coordonatele de la un anim, sa il pn in script? ( /taichi )
3 answers to this question
Recommended Posts