Jump to content
  • 0

Gireada Disperatu citeste bine inainte sa dai TC

Question

Posted

Am creut sa mi se spuna unde exact sa le pu si cum extrag coordonatele sa le pun in script.

Citeste bine subiectu Gireada( DISPERATU ) , eu stiu ca ai ceva cu mine , stii tu de cand , dar laso mai usor cu mine ca nu tine .

Nici u nu cred ca te-ai nascut invatat , asa ca te rog lasane sa invatam si noi .

RPG.VIBEPLAY.RO

Recomand acest server Romanesc bY woozie aka. weedluver aka. undertaker !!

5 answers to this question

Recommended Posts

Posted

1. Nu sunt disperat eu doar aplic regulamentul.

2. Tu esti disperat cred ca de cand tiai facut cont aici tiai postat fiecare comanda sa schimbam noi ceva aici.

3. Citez din tine "Ba disperatule de viata , am intrebat sa imi zica unde anume sa le pu si care din coordonate , nu am zis sa mi le puna nimeni.

DISPERAT de viata ce esti !!" a da si in post vroia sa stii unde se pun coordonatele in topicul uite frate ca scrie acolo [pawn]SetPlayerVirtualWorld(playerid, 200);

SetPlayerPos(playerid,eventx,eventy,eventz);

SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, "Welcome to the Supremacy !");[/pawn]

eventx,eventy,eventz

4. Citeste asta mai bine, in sectiunea asta nu ne dai noua comenzile ca vrei sa schimbi o coordonata. Aici postezi daca ai vreo eroare sau un bug. Nu ca nu stii coordonatele x,y,z.

5. Daca nu stii invata, exista wiki unde gasesti acolo amanuntit fiecare functie ce face.

6. Daca nu comentam eu cred ca postati toate comenzile din gm-ul tau, care au legatura cu pozitia, pentru a schimba noi coordonatele.

7. Ba eu cred ca m-am nascut asa nu am stat dupa alti sa imi schimbe o coordonata. Daca o sa cauti in historic, eu am avut doar o problema cand imi aparea Unknow Command.

8. Exista tutoriale de unde poti invata ia de la ultima pagina a tutorialelor si invata tata.

Edit:

9.Daca vrei sa stii unde se pun coordonatele, nu posta comanda, cere un tutorial.

10. Ti-am facut un tutorial special pentru tine Aici

11.Nu voi da lock sa isi dea si altii cu parerea despre prostia ta.

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Posted

Uite am pus coordonatele , dupa tutorial cum ai spus tu dar imi da erorile astea ..

[pawn]D:\BACKUP~1\GAMEMO~1\GODFAT~1.PWN(23359) : warning 213: tag mismatch

D:\BACKUP~1\GAMEMO~1\GODFAT~1.PWN(23359) : warning 202: number of arguments does not match definition

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Warnings.[/pawn]

RPG.VIBEPLAY.RO

Posted

Pai de aici [pawn]AddPlayerClass(110,1305.2646,1483.7552,10.8203,13.5119,0,0,0,0,0,0); //[/pawn] , am extras [pawn]1305.2646,1483.7552,10.8203[/pawn] pe care le-am adaugat aici [pawn]SetPlayerPos(playerid,eventx,eventy,eventz);[/pawn]

RPG.VIBEPLAY.RO

Posted

Si tia iesit asa? SetPlayerPos(playerid,1305.2646,1483.7552,10.8203);

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.