XStormiest Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Ca sa nu ziceti ca sunt "nou" pe acest forum si habar nam nimic, si mai si critic pe deasupraO sa va zic ceva sunt XStormiest de pe sa-mp.com , M-a lasasem de a posta pe sa-mp.ro din cauza romaniilor care nu stiu de cat sa critice si sa fure dar am zis in seara asta sa mai dau o sansa, asa ca am facut un mic script pentru voiDetalli: Este un include , contine 2 limbi , 4 functii dintre care una este bool:Este foarte usor de folositDownload:[download]http://pastebin.com/dMJ4TV9M[/download]Functi: [pawn]native SetPlayerLanguage(playerid,language);native GetPlayerLanguage(playerid,language);native GameLangForPlayer(playerid,type,lang1[],lang2[],time,messtype);native SendLanguageMessage(playerid,color.type,lang1[],lang2[]);[/pawn]!AtentieGetPlayerLanguage este un bool function ceea ce inseamna ca verifica doar daca limba respectivului player este egala cu limba, punand un !in fata functiei semnifica faptul ca limba nu este accea, dar nu prea cred ca o sa-l folositi.Folosinte:SendLanguageMessage(playerid,color.type,lang1[],lang2[]); - trimite un mesaj pe chat "SendClientMessage"playerid - id-ul playeruluicolor - culoareatype - tipul, poate fi folosit spre ex: pLang[playerid]lang1[] - mesajul in cazul primi limbilang[2] - mesajul pentru a doua limbaSendLanguageMessage(playerid,COLOR_BLUE,pLang[playerid],"Salut","Hello");GameLangForPlayer(playerid,type,lang1[],lang2[],time,messtype); - Trimite un mesaj pe ecran "GameTextForPlayer"playerid - id-ul playeruluitype = acelasi lucru ca mai suslang[1] - prima limbalang2[] a douatime = timp-ul pentru mesajul de pe ecranGameLangForPlayer(playerid,pLang[playerid],"Hello","Salut",2000,0);Ex script:[pawn]#include <a_samp>#include <language>#define ENG 0 //atentie trb neaparat 0 #define RO 1 //iar a doua 2, altfel nu o sa mearga cele 2 functi de trimisnew Language[MAX_PLAYERS];public OnPlayerConnect(playerid){ Language[playerid] = -1; return 1;}public OnPlayerDisconnect(playerid,reason){ Language[playerid] = -1; return 1;}CMD:ro(playerid,params[]){ SetPlayerLanguage(playerid,RO); return 1;}CMD:eng(playerid,params[]){ SetPlayerLanguage(playerid,ENG); return 1;}CMD:primumesaj(playerid,params[]){ SendLanguageMessage(playerid,-1,Language[playerid],"Ce faci ?","How are you"); return 1;}[/pawn]Asta a fost doar un exemplu dar tu poti pune orice vrei. ex: franceza, germana sau orice vrei tuDar doar 2 limbi!!Daca e vreo eroare postati :) Eu sunt nimeni. Dar prefer sa fiu un nimeni inconjurat de prieteni adevarati, decat un om faimos inconjurat de falsi.Nu sunt un scripter perfect, nu sunt nici macar pe aproape, insa in in ciuda acestui fapt incerc sa invat sa le fac pe toate.
XStormiest Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 da scuze , am uitat sa-l pun acuma o sa-l pun Eu sunt nimeni. Dar prefer sa fiu un nimeni inconjurat de prieteni adevarati, decat un om faimos inconjurat de falsi.Nu sunt un scripter perfect, nu sunt nici macar pe aproape, insa in in ciuda acestui fapt incerc sa invat sa le fac pe toate.
Value Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Ti-am studiat putin scriptul si la SendLanguageMessage daca pun mai mult de 2 limbi ce se va intampla?In stock ai decat 2 case-uri, cel mai probabil o sa iei un mare crash.PlusSendLanguageMessage(playerid,color.type,lang1[],lang2[])E corect pus punctul ala acolo? (color.type)
XStormiest Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 Daca pui mai mult de 2 scripturi nu se intampla nimic dar nici scriptul nu merge deoarece cele 2 functi au doar 2 case-uri Da am re-modificat aia a fost initial o greseala de scriere. Eu sunt nimeni. Dar prefer sa fiu un nimeni inconjurat de prieteni adevarati, decat un om faimos inconjurat de falsi.Nu sunt un scripter perfect, nu sunt nici macar pe aproape, insa in in ciuda acestui fapt incerc sa invat sa le fac pe toate.
Value Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Am compilat eu folosind:for( new i = 0; i < MAX_PLAYERS; i++ ) { SendLanguageMessage( i, -1, language[ i ], "Salut", "Salut", "Salut" ); } Si: : warning 202: number of arguments does not match definitionAr trebuii sa pui o verificare in caz ca sunt mai mult de 3 parametrii, un scripter incepator nu si-ar da seama care este problema.Asta tear ajuta
Diabolik Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Foarte bun include daca este facut de tine,10/10 din partea mea. LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
XStormiest Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 este facut de mine 100 %Oricum nu cred ca se folosesc mai mult de 2 limbi, adica ma rog daca vreti mai mult de 2 limbi va recomand y_language sau parca asa...In fine ms Eu sunt nimeni. Dar prefer sa fiu un nimeni inconjurat de prieteni adevarati, decat un om faimos inconjurat de falsi.Nu sunt un scripter perfect, nu sunt nici macar pe aproape, insa in in ciuda acestui fapt incerc sa invat sa le fac pe toate.
Massari Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Interesant :-?? . Nu prea am inteles despre ce e vorba xD.avand cont ca esti nou pe forum 10*/10 rimmon curv.
XStormiest Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 este vorba despre un include , cu care poti seta 2 limbi ,orice vrei tu am dat un ex... Eu sunt nimeni. Dar prefer sa fiu un nimeni inconjurat de prieteni adevarati, decat un om faimos inconjurat de falsi.Nu sunt un scripter perfect, nu sunt nici macar pe aproape, insa in in ciuda acestui fapt incerc sa invat sa le fac pe toate.
Recommended Posts