Jump to content
  • 0

Question

Posted

Vreau sa deschid un nou server de sa-mp intr-o comunitate nu prea cunoscute de unii.

Caut un scripter pentru a deschide serverul de sa-mp... el poate veni cu echipa lui sa se ocupe de server, nimeni nu ii va impune cum sa faca serverul sau ce sa ii faca sau cu ce echipa sa vina.

Doritorii pot posta in acest topic sau sa imi trimita un PM .

Daca doriti mai multe detalii puteti posta in acest post .

7 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Eu m-am gandit sa incerc, poate cineva chiar vrea sa faca treaba intr-o comunitate si nu are posibilitate, oricum voi incerca si pe alte forum-uri.

Posted

Salut,

La cum sunt romani nostri eu zic ca poate gasesti ceva dar iti va da teapa.

Eu zic sa inveti singur sa scriptezi cu tutoriale dupa wiki si dupa sa-mp.ro si sigur vei face un gamemode superb daca vei munci la el.

Acuma este decizia ta nu te oblig sa nu cauti dar tine cont de ce am zis .

Posted

Stiu foarte bine mentalitatea de roman si invidia care exista in romania :) , am patit-o cu serverul de mu :P.

Dar m-am gandit ca poate cineva vrea sa faca treaba buna, eu le pun la dispozitie un host, ei doar trebuie sa munceasca la la server atata tot, nu plateste hostu.

Posted

Cititi in pana mea REGULAMENTUL inainte sa postati ca idiotii!!

NU:

-faceti topicuri in care sa cautati scripteri pentru serverele vostre,sa fim seriosi,fiecare are treburile lui

Warned!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.