Jump to content

[SD]Castiel.

Membru
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by [SD]Castiel.

  1. Am verificat, am announce pe 1 Mai multi clienti au aceeasi problema, deja am vorbit cu ei si am trimis si ticket la 0ping, puteti da LOCK! Multumesc pentru raspunsuri!
  2. Weeby, ipul la server nu apare, am verificat aici http://lists.sa-mp.com/0.3.7/internet Banditul, nu ai citit tot topicul, am specificat ca pe hostul vechi aparea la internet tab, din septembrie apar toate serverele la internet tab
  3. Salutare, Am cumparat host de la 0ping, am apelat la serviciile lor pentru protectia oferita dar am o problema , nu apare serverul la internet tab... Stiti cumva cum pot sa rezolv? Am trimis ticket dar nu a raspuns nimeni P.S Am announce 1 query 1 lanmode 0 in server.cfg, tin sa precizez ca am exact aceleasi setari cum am avut pe hostul vechi si aparea la internet tab serverul
  4. Salut, In server.cfg cauta linia plugins iar acolo o sa fie numele plugin urilor care ruleaza pe server, tu ai pus acolo .so la sfarsit, sterge .so si lasa normal ( Exemplu: mysql.so ------> mysq l )
  5. Buna seara tuturor, in seara asta m-am hotarat sa fac o mica prezentare a serverului Romania Gold Stunt. Astept parerile voastre in acest topic, eu nu vreau sa ma laud ca este creat gamemodul creat de mine, nu ar avea niciun rost asa ca am pastrat creditele acestui gamemode si dupa cum bine o sa observati in imaginile pe care o sa le pun mai jos. Server ul a fost redeschis ieri ( 27.09.2017 ) HostName: Romania Gold Stunt | Admin Free /BuyAdmin Address: samp.lrdz.ro:7777 Players: x / 50 Ping: 16 Mode: Stunt-Race-DM-Fun-RP Language: Romana/English Astept parerile voastre despre server Multumesc pentru vizualizarea acestui topic, o seara cat mai placuta va doresc tuturor. P.S O sa revin si cu un trailer pe care il voi urca pe YouTube si il voi posta in acest topic.
  6. Sunt curios de unde pana unde ai ales numele '' ROMANIA GOLD STUNT "
  7. Multumesc kRAx. On; Am schimbat spawn-ul din Las Venturas [ /LV ] si spawn-ul de la Pimps [ / Pimps ] Astept parerile dumnevoastra in acest topic, multumesc anticipat o seara placuta va ureaza echipa RGS.
  8. Buna dimineata Simetrikus15, Ai gresit sectiunea aici se ofera suport pentru client-ul de san andreas multi player, pe viitor vreau sa postezi aici http://www.sa-mp.ro/forums/forum/355-ajutor-scripting/, din cate vad in poze warning-urile acelea sunt legate de linia ''11252'' dute sus in stanga la ''EDIT'' si o sa apara o lista in jos si unde scrie ''GO TO'' mai simplu este sa apesi CTRL+G si acolo introduci linia 11252
  9. Johnny, am vrut sa ma fac inteles de unde am pornit, am pornit de la gamemodul postat de domnul KnowN scrie si pe imagini '' Before '' '' After '' ...
  10. Salut TuNNeOfficial, Inteleg ce vrei sa spui tu dar vezi...este mai bine sa ai baza de date la firma de hosting de la care ai cumparat pachetul de san andreas multi player, daca o iei logic un webhost poate sa se piarda, sa nu platesti la timp sa fie o firma fantoma...etc . Asa cat timp ai baza de date de la firma la care e hostat si server-ul dvs stii sigur ca va expira odata cu server-ul. Infine hai sa nu ne abatem de la subiect noi suntem aici sa ajutam acesti useri, asteptam sa vedem ce zice Cosmin daca a rezolvat ori nu.
  11. Buna ziua domnule Cosmin, Normal ca domeniu este obligatoriu degeaba ai tu webhost daca nu ai domeniu...Conexiunea se face din config.php dupa cum a zis si user-ul de mai sus Eu o sa iti dau un exemplu acum; Acum vezi tu....daca ai host de la o firma de hosting iei legatura cu administratorul si ii zici sa iti creeze baza de date si o sa iti trimita datele cu care sa te loghezi prin mail/direct unde discuti cu el. O zi placuta sa ai in continuare.
  12. Multumesc KnowN . ON: KnowN uite cum arata si cum arata acum.
  13. Buna seara tuturor, in seara asta m-am hotarat sa fac o mica prezentare a serverului Romania Gold Stunt. Astept parerile dumnevoastra in acest topic, eu nu vreau sa ma laud ca este creat gamemodul creat de mine, nu ar avea niciun rost asa ca am pastrat creditele acestui gamemode si dupa cum bine o sa observati in imaginile pe care o sa le pun mai jos. Record RGS; 50/50 Astept parerile dumnevoastra despre pozele din acest topic cum au iesit . Multumesc pentru vizualizarea acestui topic, o noapte cat mai placuta va doresc tuturor. P.S O sa revin si cu un trailer pe care il voi urca pe YouTube si il voi posta in acest topic. Astazi 21 aprilie 2015 am hotarat sa fac cateva poze cu playerii mei dupa server. Si puteti sa vedeti in urmatoarele poze ce a iesit Buna dimineata tuturor astazi 23 aprilie 2015 am adaugat 2 mape noi '' Spawn Las Venturas / LV '' ''Spawn Pimps /pimps '' astept parerile voastre in acest topic.
  14. Buna ziua Nonamed, Sa iti zic sincer nu l-am folosit inca, nu am mai avut probleme cu acel '' hacker '' copilul se crede dar nu este , am bagat ip-ul la care facea el reclama la ''SwearWords'' sunteti rugat sa dati topic closed la acest topic. Multumesc inca odata ca ati incercat sa ma ajutati, va raman dator.
  15. Amuzant , multumesc nonamed sper sa mearga o sa revin cu reply in acest topic daca va merge.
  16. Buna seara NoNamed, Link-ul de download este down, daca ai putea sa imi dai un link de download corect. Multumesc.
  17. Alcapone, foloseste proxy isi schimba ip-urile.
  18. Buna ziua, Am si eu o problema cu un copil care tot intra pe server-ul meu si face reclama la server-ul lui, intra face spam iese imediat clar fast connect.... va rog frumos daca puteti sa ma ajutati...
  19. Multumesc frumos pentru acest FiltreScript, chiar o sa il folosesc pe server-ul meu, multi playeri care au VIP nu vor sa foloseasca hold pe intelesul tututror '' lenea este mare'' infine nu vrea sa sar de la un subiect la altul. 10/10 Felicitari.
  20. Buna seara tuturor, Unii ma cunoasteti altii nu....nu credeam ca voi ajunge iar sa imi postez server-ul pe sa-mp.ro , dar uite ca am ajuns. Poate stiti ca eu am avut un server de San Andreas multi player timp de 2 ani si ceva..numit ''Romania Gold Stunt'' am avut succes cu el nu pot sa zic ca nu am avut...totusi pe timpul acela 100/100 un server de stunt [EDIT] chiar nu credeam ca o sa fac atati playeri. Am auzit de la anumiti playeri ca multi au deschis servere cu numele '' Romania gold stunt '' si aveau numele meu....nu dragii mei acesta este un topic official am hotarat iar sa deschid Romania Gold Stunt. Prin acest topic vreau sa le multumesc lui xxSPEEDYxx si KnowN Name Server-Romania Gold Stunt Playeri Online-32/50 Version SAMP- 0.3z Build-2 Record Playeri Online-50/50 IP-195.12.52.73:7777 DNS-Stunt.LRDZ.Ro O prezentare scurta a server-ului ma scuzati nu am avut timp sa fac videoclipuri etc etc. Credits; Voi posta aici toate noutatile dupa server etc. O seara placuta va doresc in continuare si multumesc pentru ca ati vizionat acest topic.
  21. Nu trebuia sa il postezi,multi acum o sa il downloadeze dupa net si o sa schimbe creditele gamemodului, o sa folosesc si eu cate ceva de prin gamemode [ normal o sa te trec la credite]. 10/10 .
  22. Cele mai ieftine cel mai proaste.. www.trafichosting.ro www.0ping.ro www.host.sa-mp.ro Cam atat.. de la sa-mp.ro nu am luat dar de la celelalte doua am avut.. svr de samp este hostat de trafichosting si a rezistat si la 95/100.
  23. Frumos poate in viitor o sa il folosesc si eu pe server-ul meu 10/10
  24. Eu stiam de un singur 'hack' dar nu se poate numi asa, acela de care am zis mai sus rcon checker sau ceva de genu numai stiu bine minte eu zic sa bagi o parola din caractere mai ' nenormale ' sti la ce ma refer sa nu fie 1234dsafas13 etc.
  25. Daca nu citesti tot mesajul.. Verifica SERVER LOG
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.