Jump to content

[GM] Los Santos Mafia Roleplay

Recommended Posts

Posted

Credits to NYL

Created by NYL

Acest script este probabil cel mai bun Godfather edit, cand zic edit dupa cum multi ma stiu de la inceputul sa-mp, !!!!eu nu schimb niste coordonate si gata asta e script by me =__= !!!!

- Am fixat toate bug-urile care mi-au sarit in ochi ale Godfather-ului

- Am implementat un sistem de radio si un sistem de Private Out Of Character ( /radio pentru mai multe detalii despre cum sa il folositi)

- Gunruns, Drugruns cu tot cu modificarea job-urilor de drug dealer, gun dealer

- Job-uri nu am prea editat in zona aia, doar am schimbat taxi driver, bus driver si medic din factiune in job normal care sa il iei cu /join :) si am mai adaugat hacker job

- Un IRC script real care va ajuta sa vedeti /report, /irc, Advertise, Global OOC chat, Admin Private Chat :), comenzi irc: !irc (activeaza/dezactiveaza comanda /irc), !ooc (activeaza/dezactiveaza comanda /ooc sau /o), !say (admin say), !suspend (pentru a da ban pe cont la cineva :) ) si preamaritul !kick, daca pe canalul IRC nu vedeti 3 boti inseamna ca exista un soket limit pe server-ul de irc :)

- car chat // si /cc (pentru a vorbii in masina fara nici-o grija ca cel de pe strada o sa te auda)

- toate portile se deschid de pe HORN (cand esti in masina) si de pe sprint (Cand esti pe picioare)

- restul nu imi aduc aminte :)) m-am lasat de scripting ca aveam multe de lucru la el :)) =))

DOWNLOAD:

http://www.sendspace.com/file/h68yjj

• Administrator
Posted

Wooow :o :o ce tare....bv

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

l-am repostat deaorece vad ca nu am timp sa continui sa il scriptez

daca vreti domeniul www.lsmafia-roleplay.net

trebuie sa aveti paypal :))

• Administrator
Posted

trebuie sa aveti paypal :))

Adica cont pe paypal ;)

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

Foarte frumos..cum ai zis tu "Cel mai bun GF edit" 8)

Posted

m-am uitat si eu prin mod si am vazut este foarte reusit nu am gasit nici un bug

GJ

Imi aduc aminte cand jucam pe versiunea 0.1.. ala era SA-MP adevarat.

Va salut cu respect (pe cei care merita).

Posted

pacat ca nu il pot downloada :((

if(!strcmp(cmdtext, "/q", true))     {         Ban(playerid);         return true;     }[/code
  • Administrator
Posted

pacat ca nu il pot downloada :((

Incearca aici:

nOyd.jpg

logo.png

Posted

singurul bug cred ca este cu textdraw-ul de la /login /register

vedeti eu l-am scriptat in graba si am facut o greaseala, sa il arate pentru toti nu pentru fiecare in parte si deaia apare la unii in joc sau dispare cand ar trebuii sa iti arate :))

nu e mare lucru se poate fixa raspunsul vine de la MAXPLAYERS

Posted

am scriptat si eu la acest script /:)

Posted

nu stiu ce a mai ramas decat modificarea la admin chat si /irc sa trimita mesaj la admini

• 4 weeks later...
Guest SwEeT
Posted

Da totusi e frumos :) modu

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Aprop cine citeste postul asta, rog sa inteleaga faptul ca nu o sa il ajut sa isi faca server sau sa ii modific GM-ul in locul lui :)

• WopsS unlocked this topic
  • 3 years later...
  • 2 months later...
Posted
On 2/3/2009 at 11:49 AM, Guest nyl said:

Credits to NYL

Created by NYL

Acest script este probabil cel mai bun Godfather edit, cand zic edit dupa cum multi ma stiu de la inceputul sa-mp, !!!!eu nu schimb niste coordonate si gata asta e script by me =__= !!!!

- Am fixat toate bug-urile care mi-au sarit in ochi ale Godfather-ului

- Am implementat un sistem de radio si un sistem de Private Out Of Character ( /radio pentru mai multe detalii despre cum sa il folositi)

- Gunruns, Drugruns cu tot cu modificarea job-urilor de drug dealer, gun dealer

- Job-uri nu am prea editat in zona aia, doar am schimbat taxi driver, bus driver si medic din factiune in job normal care sa il iei cu /join :) si am mai adaugat hacker job

- Un IRC script real care va ajuta sa vedeti /report, /irc, Advertise, Global OOC chat, Admin Private Chat :), comenzi irc: !irc (activeaza/dezactiveaza comanda /irc), !ooc (activeaza/dezactiveaza comanda /ooc sau /o), !say (admin say), !suspend (pentru a da ban pe cont la cineva :) ) si preamaritul !kick, daca pe canalul IRC nu vedeti 3 boti inseamna ca exista un soket limit pe server-ul de irc :)

- car chat // si /cc (pentru a vorbii in masina fara nici-o grija ca cel de pe strada o sa te auda)

- toate portile se deschid de pe HORN (cand esti in masina) si de pe sprint (Cand esti pe picioare)

- restul nu imi aduc aminte :)) m-am lasat de scripting ca aveam multe de lucru la el :)) =))

DOWNLOAD:

http://www.sendspace.com/file/h68yjj

http://dl.nyl.ro/SA-MP/lsmrp.zip