stasondj Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 As dori cand termin serverul care la-m inceput sa-l pun pe Hosting dar nu stiu una:Pe hosting se posteaza doar Gamemodul sau si Filescripturile?
stasondj Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Am intrebat de un prieten si a spus ca FS nu se pun pe hosting
DarkyTheAngel Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Am intrebat de un prieten si a spus ca FS nu se pun pe hostingGresit.Host-ul este ca si cum ai tine tu personal server-ul pe PC-ul tau.Poti sa il modelezi dupa bunul plac.Poti adauga filterscript-uri/gamemode-uri dupa bunul plac.
stasondj Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Gresit.Host-ul este ca si cum ai tine tu personal server-ul pe PC-ul tau.Poti sa il modelezi dupa bunul plac.Poti adauga filterscript-uri/gamemode-uri dupa bunul plac.Ms foarte mult!
Administrator -=[Vyorel]=- Posted February 7, 2013 Administrator Posted February 7, 2013 Ce este recomandat sa nu pui fisierele .pwn de la server, in rest bagi tot. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Recommended Posts