Arthur Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Deci am o problema, imi tot intra codati si trag masinile la ei, pana acum ii rezolva fuckCleo.inc, aveam un include, l-am luat dp sa-mp.com, l-am mai editat si ii lua pe toti, acuma numai.Ce mi-ati recomanda sa fac?Vreau raspuns de la cei mai experimentati.
AlexTraficantuL Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Pai cauta ceva inpotriva la S0b ca doar s0b poate trage masinile .... Din cate stiu....
Arthur Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 mersi de raspuns, dar eu ceream doar de la cei mai experimentati
Gireada Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 e o diferenta dintre sob si Cleo. Iati un anti-vehiclespawn
Arthur Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 problema e ca nu gassec, care am incercat nu-s bune nici unul..
[RMS]Yakuza Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Stie careva?Foloseste si Google ..Poate vei gasi ..DUBLU POST - 15% WARNING Scriptez for $$, Detalii,add sampofficial.
Arthur Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 ai sa`te chis in freza ) si warning am luat, si cred ca mai iau un pic. Hai ca m-am lamurit cand ajut e bine cand sa am nevoie de ajutor, cauta si google, mno bine $@L
Question
Arthur
Deci am o problema, imi tot intra codati si trag masinile la ei, pana acum ii rezolva fuckCleo.inc, aveam un include, l-am luat dp sa-mp.com, l-am mai editat si ii lua pe toti, acuma numai.
Ce mi-ati recomanda sa fac?
Vreau raspuns de la cei mai experimentati.
7 answers to this question
Recommended Posts