gtasamp00 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Am facut mape pe MTA si cum sa le pun pe server cum sa le convertez si sa le pun in SV? :-\ Viteza super :X
Mattaffix Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Mergi pe Delux GTA ,Click pe Map Converter.Apoi Undeva o sa scrie "IPL file format". Dai click acolo si alegi PAWNO code for samp.Undeva scrie "Alege Fisierul"!Ok o sa primesti codul.Copiezi codul si mergi in scriptul tau,il pui SUBpublic OnGameModeInIt...Cam atat;) Radical Gamers Community
gtasamp00 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 In care script sa ma duc sal pun? ::) Viteza super :X
Administrator -=[Vyorel]=- Posted June 28, 2010 Administrator Posted June 28, 2010 Citeste aici. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
gtasamp00 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 ms mult am facut cum trebuie dar este o prblema toate obiectele sunt dar masinile nus nush de ce?ma puteti ajuta?ples Viteza super :X
NeO Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 ms mult am facut cum trebuie dar este o prblema toate obiectele sunt dar masinile nus nush de ce?ma puteti ajuta?ples daca nu ai masinile trb sa te duci in joc,te loghezi rcon ,apoi dai /save,in fiecare masina si apoi umeaza sa le bagi tu,tot la OnGameModeInit...daca le ai ,iei codurile alea,, ( AdStaticVehicle ... ) si le pui acolo unde is si obiectele.
gtasamp00 Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 ms mult +1 de la mn mai ajuat :D Viteza super :X
Question
gtasamp00
Am facut mape pe MTA si cum sa le pun pe server cum sa le convertez si sa le pun in SV? :-\
7 answers to this question
Recommended Posts