Jump to content
  • 0

Reclamat la Politie (niste sfaturi)

marius15

Question

Buna Seara ,

Mi-am deschis recent un server (178.157.85.11:7777) mai exact de o luna , ce sa zic imi merge bine cu el incat owneri unor servere pe care am mai jucat sunt foarte ''ofticati'' ca am mai multi jucatori ca ei , in doar asa putin timp ;

Problema este un anumit ''Owner'' care are id meu de cand jucam pe serverul lui , si sunt amenintat aproape zi de zi cu Politia :)) ,ba ca ii fur jucatorii ..ba´eventurile si regulile pe care le are pe serverul lui :

Citez:

''@@@@@@: Marius Nicolae, nu mai e necesar sa discutam acum, mi-ai demonstrat ce poti: sa copiezi si sa fii nesimtit

@@@@@@: daca mai vad pe forum sau pe server ceva, iti garantez ca Politia va avea grija de tine. nu te juca cu focul. treaba ta

@@@@@@: ceva copiat de la noi am vrut sa zi

@@@@@@: TU ai copiat tot de la mine: cladire inalta, POC POC cu masini etc

@@@@@@: 12 ore

@@@@@@: te rog nu ma mai deranja decat daca vrei sa-mi spui c-ai rezolvat

@@@@@@: altfel, de maine incep demersurile la politie si nu numai''

Vreau niste sfaturi e posibil sa ma dea cum zice el la politie :)=)))

P.s (Nu asi mai fi postat daca respectivul ar fi avut 14-15 ani acolo , are chiar peste 20 si nu stiu ce sa zic )

3 answers to this question

Recommended Posts

:))Sa fim seriosi...Bn sa zicem ca se duce.Inchipuieti...Ala:"Buna ziua.As vrea sa reclam un jucator de sa-mp..."

Politistu:Ce joc ziceai???

.................................................

Pricepi tu ideea.II la fel de aiurea cu dialogu mentionat mai sus:)

Sfatul meu:Nu mai crede toti mascaricii!!!

Cine s-ar duce la Politie sa reclame asa ceva:))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.