Jump to content
  • 0

Am nevoie da ajutorul vostru.NPC Problem

Question

Posted

Am vazut tutorialul Cum sa faci un NPC [0.3e] si mi-am zis"De ce nu ar merge sa pui un NPC sa mearga la comanda?".Sa va dau un exemplu:am inregistrat un traseu in LV si vreau ca un NPC sa il execute la comanda    -de exemplu- /excursie.Imi puteti da un tutorial/FS/Script care sa poata face acest lucru?[move]Thanks.[/move]

2 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Nu cred ca iti va merge deoarece npc-urile se conecteaza prin functia 'onplayerconnect' iar apoi se respawneaza cu 'onplayerspawn' ai putea face sa se respawenze printr-o comanda atunci cand o aplici... (posibil, in proportie de 30% sa ai noroc, nu am incercat deci nu stiu)

Posted

Nu cred ca iti va merge deoarece npc-urile se conecteaza prin functia 'onplayerconnect' iar apoi se respawneaza cu 'onplayerspawn' ai putea face sa se respawenze printr-o comanda atunci cand o aplici... (posibil, in proportie de 30% sa ai noroc, nu am incercat deci nu stiu)

Daca reuseste metoda ta am sa postez un tutorial.Thanks!!! :cool:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.