Jump to content
  • 0

Eroare COMPILE

BossDeBoss

Question

Buna am modificat un GM si am dat COMPILE si mi-a dat eroarea

[pawn]D:\GTA\Servere & GameModuri\Suceava-Rp\gamemodes\Rp.pwn(6) : fatal error 100: cannot read from file: "ChatColor"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

[/pawn]

Ce sa fac sa o rezolv??

6 answers to this question

Recommended Posts

cauta pe google CharColor.inc descarca-l si baga-l in pawno/includes

L-am luat,l-am pun in folderul includes da cum ii pun in pawno ??

Am:

[pawn]//===============================================================================================//

//---Inclue----//

//===============================================================================================//

#include <a_samp>

#include <core>

#include <ChatColor>

#include <Dini>

#include <float>

#include <file>

#include <JunkBuster>

#include <morphinc>

#include <time>

#include <utils>

[/pawn]

Nu merge

http://www.sa-mp.ro/forum/index.php?topic=23206.0

3.Cannot read from file 'X':

Aceasta eroare este cauzata de un include pus la inceputul scriptului (#include <dsa>), dar el nu exista in pawno/includes.

Ca sa rezolvati aceasta eroare trebuie sa adaugati acel include in pawno/includes.

Cred ca asta e  varianta ... . Eu am si in includes si in pawno dar tot da eroarea!!

Si cand dau COMPILE dispare amx file si ramane doar pwn file !!Da mie nu merge server pe host cu pwn file.Aveti vro solutie??

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.