Jump to content
  • 0

Adaugarea objects/pickups provoaca buguri pe server...

burnfire

Question

Buna,am observat ca atunci cand puneam un object/pickup pe server,cel mai adesea au aparut buguri de genu:

1.Hartile nu apareau(ca si cum ai fi in aer dar nu vezi decat cateva contururi)                                        2.90% din comenzi nu mergeau

Probabil credeti ca,e problema calculatorului,dar am primit cereri care se refera la asemenea buguri.Daca stiti sa ma ajutati,lasati un comment!

[move]Cei care sunt tot timpul pusi pe comentat aiurea,le recomand sa le lase pret de 5 min. si sa ma ajute,ca de asta sunt facute forumurile,pentru a ajuta,nu a comenta degeaba!![/move]

6 answers to this question

Recommended Posts

Pickp-urile nu provoaca lag sau buguri deoarece folosesc si eu foarte multe oricum limita spusa de echipa SA-MP este [glow=red,2,300]4096[/glow] pe 0.3e R2 !

Iar obiecte intradevar de aici se provoaca lag dar daca iti iei un streamer bun (ultima versiunea sa zicem) nu prea o sa ai lag. Iar buguri de la obiecte nu este posibil, eu nu am avut niciodata.

Pickp-urile nu provoaca lag sau buguri deoarece folosesc si eu foarte multe oricum limita spusa de echipa SA-MP este [glow=red,2,300]4096[/glow] pe 0.3e R2 !

Iar obiecte intradevar de aici se provoaca lag dar daca iti iei un streamer bun (ultima versiunea sa zicem) nu prea o sa ai lag. Iar buguri de la obiecte nu este posibil, eu nu am avut niciodata.

Obiectle nu-mi provocau nici un pic de lag,doar bugurile enumerate mai sus!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.