raduadelin Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Salut,tot am incercat sa-mi fac server de SAMP prin metoda simpla nu merge,am net prin RDS&RCS,sunt si prin wirless si am incercat sa fac cu Hamachi!!Am configurat serverul si am dat la SAMP--->Favorite si am adaugat IP meu care e cam ciudat 25.124.189.30 de la Hamachi si imi dadea (Retriving Info)De ce?? Vreau ajutor :shocked:
drkinder Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Incearca sa scri in sa-mp la add server localhost:D
raduadelin Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Asa merge dar playeri cum se conecteaza??
DarkyTheAngel Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Trebuie sa creezi o retea de hamachi.Ca sa se conectezi jucatorii, ei trebuie sa fie logati pe acea retea.Jucatorilor trebuie sa le dai acel IP fixat de hamachi.
Question
raduadelin
Salut,tot am incercat sa-mi fac server de SAMP prin metoda simpla nu merge,am net prin RDS&RCS,sunt si prin wirless si am incercat sa fac cu Hamachi!!
Am configurat serverul si am dat la SAMP--->Favorite si am adaugat IP meu care e cam ciudat 25.124.189.30 de la Hamachi si imi dadea (Retriving Info)
De ce?? Vreau ajutor :shocked:
3 answers to this question
Recommended Posts