Xtrem_Maddox Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Salut! Vad ca foarte multi au probleme cu sistemul de administratie sau chiar nu gasesc unul. Aici am cel mai folosit sistem de administratie folosit in America ( pe SA-MP, desigur ).Nu este facut de mine, normal.Download: [download]http://www.mediafire.com/?5ngy2tnp0sm[/download](scriptfiles+filterscripts+include+ Instructiuni de instalare a sistemului)Credite:LethaLDarkimmortalAndre9977kyeman / Hamm3rDracoBlueyomSeif[P7]Boylett
andreiutzu961 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Nu imi merge link de download pune si u altu Si cateva poze daca se poate :)
wizz Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Si mie imi merge link , darky cum pot sa bag pe sv tau asta da sa si mearga ca le bagasem normal si cand ma conectam cu rcon zicea ca nu pot accesa /setlevel ce trb sa fac sa sterg ceva ?
Xtrem_Maddox Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Sa stii ca nici mie nu imi merge..Fac eu ceva gresit ca sunt incepatorPana acum am bagat asta in .cfg, si in folder 'filterscripts' , dar tot cand intru pe sv nu merge /setlevel, /admins, etc.
Xtrem_Maddox Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Care include? lethaldub2? Il am pe ala.
DarkyTheAngel Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Salut! Vad ca foarte multi au probleme cu sistemul de administratie sau chiar nu gasesc unul. Aici am cel mai folosit sistem de administratie folosit in America ( pe SA-MP, desigur ).Nu este facut de mine, normal.Download: http://www.mediafire.com/?5ngy2tnp0sm(scriptfiles+filterscripts+include+ Instructiuni de instalare a sistemului)Credite:DarkimmortalAndre9977kyeman / Hamm3rDracoBlueyomSeif[P7]BoylettAcest script nu este creat de tine ci de LethaL iar eu nu vad numele LethaL la credite.Pe de alta parte, este o versiune veche a sistemului LAdmin iar descrierea e facuta la "misto".Daca nu ai observat, pe acest forum postam scripturi creeate de noi, nu "plagiate" de pe SA-MP.COM !Si mie imi merge link , darky cum pot sa bag pe sv tau asta da sa si mearga ca le bagasem normal si cand ma conectam cu rcon zicea ca nu pot accesa /setlevel ce trb sa fac sa sterg ceva ?Comanda /setlevel e doar ca sa dai admin altor playeri.Nu poti sa iti dai admin cu /setlevel.Incearca sa faci in felul urmator:1.Conecteaza-te pe server si inregistreaza-te.2.Deschide fisierul care s-a creat in scriptfiles/ladmin cu numele tau.Dupa ce ai deschis acel fisier cauta linia urmatoare:level=03.Inlocuieste level=0 cu level=5.4.Salveaza fisierul si reconecteaza-te pe server.Prin urmarea tutorialului de mai sus, ai primit cel mai mare level de administrare.Ca sa dai si altor playeri admin, foloseste comanda /setlevel.
Xtrem_Maddox Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Acest script nu este creat de tine ci de LethaL iar eu nu vad numele LethaL la credite.Pe de alta parte, este o versiune veche a sistemului LAdmin iar descrierea e facuta la "misto".Daca nu ai observat, pe acest forum postam scripturi creeate de noi, nu "plagiate" de pe SA-MP.COM !Comanda /setlevel e doar ca sa dai admin altor playeri.Nu poti sa iti dai admin cu /setlevel.Incearca sa faci in felul urmator:1.Conecteaza-te pe server si inregistreaza-te.2.Deschide fisierul care s-a creat in scriptfiles/ladmin cu numele tau.Dupa ce ai deschis acel fisier cauta linia urmatoare:level=03.Inlocuieste level=0 cu level=5.4.Salveaza fisierul si reconecteaza-te pe server.Prin urmarea tutorialului de mai sus, ai primit cel mai mare level de administrare.Ca sa dai si altor playeri admin, foloseste comanda /setlevel.Cumva am spus ca e creat de mine? Si apropo, eu m-am uitat la credite si erau toti astia acolo, numele sistemului este Lethal Admin(istration) deasta vine de la LAdmin
DarkyTheAngel Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Nu lua la inima ce ti-am spus mai sus.Am vrut sa spun doar ca aici nu postam scripturi de pe SA-MP.COM ci doar daca sunt in proportie de 80% modificate de noi sau daca sunt creeate de noi.P.S: Ma refeream la creditele din post, LethaL nu este trecut.
Xtrem_Maddox Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Scuze..Eu atata am vazut la credite, dar ai si tu dreptate, ca LAdmin vine de la LethaL Admin(istration)
DxD Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Salut! Vad ca foarte multi au probleme cu sistemul de administratie sau chiar nu gasesc unul. Aici am cel mai folosit sistem de administratie folosit in America ( pe SA-MP, desigur ).Nu este facut de mine, normal.Download: http://www.mediafire.com/?5ngy2tnp0sm(scriptfiles+filterscripts+include+ Instructiuni de instalare a sistemului)Credite:LethaLDarkimmortalAndre9977kyeman / Hamm3rDracoBlueyomSeif[P7]BoylettFrate dami id tau de mess prin PM si e frumos 5/5
Xtrem_Maddox Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 Frate dami id tau de mess prin PM si e frumos 5/5 Dai nota lui LethaL nu mie :|
Recommended Posts