Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×
  • 0

Question

Posted

Salut  .  Pe sv meu, destul de des, comenzile si chatul merg greu  ...  DE EX : scriu ceva in caseta de chat,dau enter,si apare in chat cuvantu dupa mai mult timp.  La fel si cu comenzile .  Ex :  dau /car masina      si o spameaza greu .  .  . concluzie :  Raspunde greu tot ce e legat de chat . Nu folosesc nici un anti chat ,nik. Cum as putea rezolva ?      si se intampla asta la toti  playerii in acelasi timp . Thx.

qdbjz10.png

7 answers to this question

Recommended Posts

Posted

s-ar putea sa fie din cauza netului (prea mic upload), sau a hostului, tot cu netu :P, sau o fi de la script, posteaza OnPlayerText.

Posted

Ne e de la net ca am mai avut un alt sv ,si alt gm.    si mergea perfect totul.

Uite code :

On Player Text -> uite aici

public OnPlayerText(playerid,text[])
{

new MMM[256];
	format(MMM, sizeof(MMM),"[%i] %s", playerid, text);
	SendPlayerMessageToAll(playerid, MMM);
	if(isafk[playerid] == 1)
    {
        SystemMessage(playerid, "Nu poti vorbi in timp ce esti AFK,scrie /back si ai sa poti:).");
        return 1;
    }
    return 0;
}

va rog heeelppppppp ce sa sterg sau sa adaug pe aici

qdbjz10.png

Posted

Aveam 15 DAR AM MAI REDUS.    AM MAI AVUT SV SI MERGEAU BN TOATE. DAR PROBLEMA E APROAPE REZOLVATA... CRED  MS PT RASPUNSURI

qdbjz10.png

Posted

Aveam 15 DAR AM MAI REDUS.    AM MAI AVUT SV SI MERGEAU BN TOATE. DAR PROBLEMA E APROAPE REZOLVATA... CRED  MS PT RASPUNSURI

eu te-am ajutat :>, acum ai vreo 10, si mai bagam in GM :> =))

Puteti inchide topic-ul!

Posted

Da,tu mai ajutat si cred ca o sa mai reducem 2 ,bmenu si vmenu.fac rost de pwn  . Ms inchideti topic

qdbjz10.png

Guest NiGhTWoLF
Posted

Poti include codul din filterscripturi direct in gamemode pentru a nu mai fi nevoie sa le incarce pe toate. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.