Jump to content

LeZo

Membru
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

    Never

LeZo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Sal daka adaug masinii la factiunii e totu ok dar se bulesc cele personale de ex daka bag o masina la yakuza cand ma duc la banka in parkare und sunt cele de vanzare cu v buy intru intr-un turismo zike ca e winsor bullet sultan si asha mai departe ce ar trebui sa fac ca sa nu se mai intample asta ??
  2. sal am reusit sa schimb streameru cu v2.6 si acu cand deschid portiile pd ,taxi raman acolo nu se mai inchid !! la tcc si fbi merg bine oare dc si am verificat am si settimer si la pd si la taxii aveti o idee ??
  3. am pus streamer ... nou + pawno dar tot da aia de mai sus daia am si postat !!
  4. am schimbat streameru cu v2.6 deoarece mii se deschid aiurea portiile si cand dau compile la gm uitati mai jos [pawn]C:\Users\barOnaS\Desktop\gm\pawno\include\streamer.inc(359) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerEditObject") C:\Users\barOnaS\Desktop\gm\pawno\include\streamer.inc(381) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerSelectObject") C:\Users\barOnaS\Desktop\gm\pawno\include\streamer.inc(383) : error 017: undefined symbol "SELECT_OBJECT_PLAYER_OBJECT[/pawn]
  5. Salut tuturor care vor trece prin accest topic am si eu un gm si era ratacit rau cu factiuniile avea si prin sf si prin lv si mam gandit eu sa le mut pe toate in ls si asta am si facut dupa ce am terminat treaba dupa cateva ore bune !! nush ce sa intamplat , cand intru in turismo din parkarea de la banca care sunt cu v buy cik ai intrat intr-un sultan ... si cele de la factiune de ex masiniile de la nr cand ma sui in ele cika nu esti membru the ballas cum pot repara accest bug !!
  6. Am si eu probleme la gm si nush dc la fbi se deschid portiile si se inchid dar nush ce are la pd se deschid aiurea + portile nu se mai inchid !! 2. Mai am o problema si cu /f nush dc nu merge dar la toate factiuniile !! zike ca nu fac parte din familie !! ... oare dc Uploaded with ImageShack.us
  7. Salut am un gm , si vreau sa ii bag niste comenzi si cand bag comenzile dispare obiectele de la banca si de la spawn si mapa de la spawn !! eu nu imi pot da seama dc ... poate va dati voi o sa va arat niste poze cum arata default si cum arata cu cateva comenzi !! Default 5 poze 1. 2. 3. 4. 5. Cu comezi 3 poze 1. 2. 3.
  8. Salut tuturor am nevoie de un scripter si un maper am un gm care are cateva buguri .... orikum vb pe mess mai mult orikum cine ma va ajuta contra cost nu gratis !!! contact <Removed>
  9. Nu cred ca este cel actual !! orikum verificatii
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.