Jump to content

netsit

Membru
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by netsit

  1. Exact asta se intampla. Am bagat si eu asta, dar da la oricine care intra pe id-ul pe care a dat wantedul. E aiurea. Se trezesc unii care nici n-au comis vreo crima cu wanted-ul ramas de la ceilalti.
  2. netsit

    Comanda /aod

    Ca tot am aflat, o sa postez aici, daca da search sa stie si altii la /aod ca sa nu-ti mai scada deloc viata se pune un SetTimer, si la fiecare 100 milisecunde iti da viata automat, asa am aflat, la asta lucrez si eu acum, nu stiu cum se face cu SetTimer-u. Daca stie cineva,il rog sa posteze.
  3. Da... imi cer scuze ca am postat aici. Nu se mai repeta. Am sa postez la probleme gf
  4. Am vazut pe un server de samp GF, daca un admin scrie /aod nu-i mai scade viata. Am vazut ca atunci cand trag mai multi in el ii scade dar imediat, nici intr-o secunda ii creste la loc, zici ca are HACK, iar cu minigun-ul ii scade pana la 10HP si creste imediat, tot nu moare. As vrea sa stiu daca scripterul foloseste SetTimer si da heal la milisecunde or something else....As vrea cateva pareri, si daca cineva stie cum sa fac in asa fel incat cand ma pun AOD sa nu mai scada viata nici daca trag 5 in mine. Am incercat chestia cu 999999 HP la SetPlayerHealth dar tot scade din viata. # nu ma pricep foarte bine in acest domeniu, nu ma criticati, thx.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.