Jump to content

PlayON

Membru
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by PlayON

  1. Prima oara cand vad functii si variabile in romana =))
  2. Tu nici atata nu sti. Bravo speedy, dar tot nu ai facut cu `Key` ...
  3. NU m-am lasat de SA-MP, doar am plecat de pe forumu asta, kit ca aveam mod, oricum nu primeam nimic in schimb.
  4. Vin si comentez la prostie omeneasca, atata tot.
  5. Fa steagu Europei, Americii, Italiei, unei tari frumoase... Se putea mai frumos cu "box"-uri decat cu un I sau ce e ala labartat...
  6. Ce mama dracu' e cu curcubeul asta ma?
  7. Nu serios, RoaRec? Te rog, e atat de evident ca l-a luat din Eclipse, NU-I MAI LUATI APARAREA MA! E UN PLANGACIOS! UN PLAGIATOR!
  8. M-am intors sa-i dau o lectie lu Roach, aka plagiatoru'.
  9. Sa-ti stea rata-n gat, plagiatorule. Defecte: Nu mai folosi clauza SELECT * FROM, poti crea un `Key` prin care preiei mai usor si mai eficient datele din baza de date. Daca vrei iti voi arata. Nu exista cuvantul wolrd, Wolrlds ci World, Worlds Te rog sa-mi dai credite pentru ce ai copiat din ce am facut eu, am observat imediat coduri care, nu chiar imi apartin, dar de la ele te-ai inspirat, le-ai luat, dar nu te-ai gandit sa le denumesti. Ma refer la variabilele P_DATA Da credite lui Lethal sau LuxAdmin pentru functiile ReverseSpectate si AdvanceSpectate Nu este nevoie de eliberezi informatia in exces cand scri intr-o baza de date. Aprecieri: Felicitari ca ai invatat SQLite. Bravo ca sti a folosi ZCMD si SSCANF. Bravo pentru ordinea din script. Bravo ca ai folosit #if defined VIP si nu comentarii // Atat am avut de zic. (Si da, is Zh3r0. M-a atras acest topic ca am vazut SQLite si am vrut sa-l inspectez)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.