Jump to content

yourcrys

Membru
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

    Never

About yourcrys

  • Birthday 01/07/1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

yourcrys's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Poate dai si o nota:D si va rog sa testati voi versiunea in Romana, poate am grasit ceva si nu mi-am dat seama.
  2. 5/5 am shi io o intrebare: Cum ai facut acel telefon mobil din stanga? E textdreaw? Cu ce program/fs l-ai facut?
  3. Am uploadat si versiunea in limba romana, in caz ca altora le e lene sa traduca sau poate ca nu stiu si am mai uploadat prin attach , daca dispare de pe solidfiles sa ramana macar aici. Vroiam sa va ma spun ca urmatorarea versiune va fi V2.0 si voi face si interiuare si o sa ma mai gandesc si la altceva nou, care sa va placa. >>>>Va rog dati un vot la pool:D cum credeti ca e<<<<
  4. @Ex_ionut eu cred ca nu prea ar abuza fiindca mai cred ca pe un server de roleplay mai exista si admini si cand depisteaza ca un player a trimis un mesaj SOS doar pentru a beneficia de viata si armura il amendeaza cu warn sau kick, vede el ce, deci e ca si in realitate daca dai un tel la 112 doar pentru a te distra te localizeaza si primesti amenda... ;)
  5. intri pe http://gtamap.delux-host.com/converter/ si invata si romana, "leam" = le-am sau le am , "loat" = luat @Daca ai probleme cu MTA te duci la forumul lor, acum o cer unui moderator sa i dea lock.
  6. Foarte simplu, decat sa pui chinui acele 6 skinuri mai bine faceai un dialog input, playerul scria skinul pe care il dorea si gata, asa mai convenabil e o comanda, ex /skin 18 fiindca asa pana deschide meniul.....alege skinul......in fine bun si asa decat deloc, 2/5 un simplu dialog(asa faceam si eu, dar GZS Stuntman m-a atentionat si ....) Nota: 0,5/5
  7. Frumos, doar ca e cam simplu, asta poate face oricine:D 3/5
  8. Va multumesc tuturor, si imi pare bine ca am castigat cat de cat incredere fiindca unii mi-au zis la alte fs-uri ca le-am copiat, acum poate ca v-ati dat seama ca nu fac chestii de acest gen, cine mia zis ca am copiat, i-am raspuns sa imi arate un fs ca asta, sa imi arate originalul, poate ca in unele m-am inspirat, dar in asta nu:D trb sa imi fac Pc-ul meu, k asta e al sorei mele, apoi vreau sa fac si niste interioare unde sa plasez eventual niste pickup-uri si !!poate!! niste boti, dar nu sunt sigur de aceea am pus poate intre semnul exclamarii )
  9. Imi place, era frumos sa mai pui acolo niste pickuri inauntru restaurantului de unde poti sa iei ceva bauturi, mancare etc. Oricum e super si asa, 5/5 EXTRA Dca vrei poti sa iei Market System-ul meu si sa-l pui, si sa mai faci tu acolo ceva niste npc.
  10. Metoda nr.1 Eu iti recomand pentru convertire http://gtamap.delux-host.com/converter/ Metoda nr.2 Copii obiectele(acele coduri cu CreateObject) si intri in GM si le pui la OnPlayerConect, dar mai bine cauti pe acolo prin GM unde scrie CreateObject(si aici sunt niste coduri) si le pui acolo unde mai sunt. Metoda nr.3 Mai este o posibilitate, posteaza codurile intr-un comentariu si iti fac eu un FS pe care il pui in: -intri in folderul unde ai serverul; -acolo ai un folder numit FilterScripts; -dupa ce ai intrat in acel polder pui cele doua fisiere ce ti le dau(bineinteles dupa ce imi dai mapa)in acel folder(FilterScripts) == Termeni definiti: GM => GameMode FS => FilterScript Mult Succes!!! Ti l-am facut eu uitel aici http://solidfiles.com/d/e6cc6/.
  11. Cred ca mai bine le puneai intr-un dialog si nu mai trebuia comanda aia cu /fsajutor. Am fc eu unul ca sa iti arat : Comanda: public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) { if(!strcmp(cmdtext, "/portipd", true)) { ShowPlayerDialog(playerid, 1, DIALOG_STYLE_LIST, "Porti PD", "Deschide poarta\nInchide poarta\nDeschide garaj\nInchide garaj\nCredits", "Selecteaza", "Inchide") return 1; Iar la callback-ul: [pawn]OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])[/pawn] Scriem: [pawn]if(dialogid == portipd) { if(response)// Cand apesi Select { if(listitem == 0)// Deschide poarta { MoveObject(pdup,1544.6958007813,-1627.4725341797,5.156204223633,3.5); } if(listitem == 1)//Inchide poarta { MoveObject(pdup,1544.6958007813,-1627.4725341797,15.156204223633,3.5); } if(listitem == 2)// Deschide garaj { MoveObject(apgarage,1588.30993652,-1638.54687500,5.13894653,3.5); } if(listitem == 3)// Inchide garaj { MoveObject(apgarage,1588.30993652,-1638.54687500,15.13894653,3.5); } if(listitem == 4)// Credite. { ShowPlayerDialog(playerid, 0, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Credits", "_ Credits _\n[EN]Users => For this script\n[RO]Users => Pentru acest script\nSi tu fiindca folosesti acest script.", "Ok", "BAN") } } if(!response) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ok, nu folosi portile de la PD"); }[/pawn] Trebuie sa pui on top [pawn]#define portipd 2436;//(numarul 2436 in inlocuesti cu ce nr vrei)[/pawn] Si in rest pui in fs ce mai ai tu Create object si alea doar ca la callback-ul OnPlayerCommandText(bla, bla, bla) schinbi comenzile pe care le ai tu cu acestea si mai trebuie sa creezi callback-ul OnDialogResponse(bla, bla, bla) si sa pui ce am pus eu mai sus. *"bla, bla, bla" = inlouiti cu acel callback Daca am greseli va rog sa mi le ziceti fiindca nu l-am compilat l-am scris direct aici [OFF]ATENTIONARE PENTRU ADMINI Va rog reparati codul pawno fiindca nu este corect pentru ca eu scriu ceva iar el arata in topic altceva. La comanda eu nu am scris asa cu "#91" cum scrie el: public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]), am scris ]public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) { if(!strcmp(cmdtext, "/portipd", true)) { ShowPlayerDialog(playerid, 1, DIALOG_STYLE_LIST, "Porti PD", "Deschide poarta\nInchide poarta\nDeschide garaj\nInchide garaj\nCredits", "Selecteaza", "Inchide") return 1; UPDATE: Acum am scris cu [code ]... acum pentru a putea copia textul corect NOTA: 1,5/5(asa simplu) 3/5(cu dialog)
  12. Multumesc tuturor de comentarii si note si mai vreau sa zic ca as vrea sa i fac candva un update, adica o noua versiune fiindca cred ca este folositor pentru serverele ce imita viata reala(RP,GF).
  13. In legatura cu identitarea, nu stiu cum sa identitez mai frumos In legatura cu meniul(preturile) trebuie sa mai lucrez ca sa le aliniez in aceiasi linie )
  14. din acest tutorial am invatat cum sa fac un pickup, friindca nu stiam
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.