Jump to content

c0ck1N

Membru
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by c0ck1N

  1. Este pe MYSQL gamemodul ?
  2. Incearca cu xampp si phpmyadmin, merge totul perfect acolo.
  3. Trebuie sa faci update la include-urile din pawno si sa compilezi din nou FS-urile, sau in caz ca nu ai nevoie de ele sa le stergi.
  4. c0ck1N

    Masini

    Ai un timer in gamemod care face ca masinile sa se incuie automat. Cauta functia din GM-ul tau care incuie masinile si uitate unde apare un timer.
  5. c0ck1N

    bug money

    Este posibil ca tu sa ai functia PlayerInfo definita altfel, gen PlayerData de exemplu, daca este asa trebuie sa modifici
  6. Nu am fost sigur ce doresti asa ca ti-am raspuns la ambele variante la care m-am gandit. Sa apara [ADMIN] in localchat trebuie sa pui la if(realchat) functia: [pawn]if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] > 0) { GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername)); format(string, sizeof(string), "[ADMIN]%s Says: %s", sendername, text); ProxDetector(20.0, playerid, string,COLOR_FADE1,COLOR_FADE2,COLOR_FADE3,COLOR_FADE4,COLOR_FADE5); }[/pawn] Iar pentru a 2a problema credeam ca vrei un chat pentru admini asa uite unul: [pawn] if(strcmp(cmd, "/admin", true) == 0 || strcmp(cmd, "/a", true) == 0) { if(IsPlayerConnected(playerid)) { GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername)); new length = strlen(cmdtext); while ((idx < length) && (cmdtext[idx] <= ' ')) { idx++; } new offset = idx; new result[256]; while ((idx < length) && ((idx - offset) < (sizeof(result) - 1))) { result[idx - offset] = cmdtext[idx]; idx++; } result[idx - offset] = EOS; if(!strlen(result)) { SendClientMessage(playerid, COLOR_OOC, Foloseste (/a)dmin); return 1; } format(string, sizeof(string), "%d Admin %s: %s", PlayerInfo[playerid][pAdmin], sendername, result); if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1) { SendAdminMessage(COLOR_YELLOW2, string); } printf("Admin %s: %s", sendername, result); } return 1; }[/pawn] ps: trebuie sa definesti culoarea: #define COLOR_YELLOW2 0xF5DEB3AA
  7. c0ck1N

    Gresit

    Ai uitat o paranteza.. if(strcmp(nume, "Adyi", true) == 0) || strcmp(nume, "Law", true) == 0) || (strcmp(nume, "Alex", true) == 0) || (strcmp(nume, "Stefan", true) == 0))
  8. Daca ai nevoie doar de alb nu te mai incurca cu celelalte culori si pune direct la SetPlayerColor(playa, color); pune SetPlayerColor(playa,0xFFFFFFAA)
  9. Depinde ce gamemod folosesti, da-ne cateva informatii despre GameMod, este posibil sa nu fie compatibil ori sa nu fi facut tu ceva bine. Vezi si daca masina iti este create in baza de date, ar putea fi o problema la citirea masinilor din baza.
  10. c0ck1N

    Eroare MySQL

    Pentru a rezolva aceasta problema este nevoie de 4 pasi: Pasul 1: Descarca aceasta arhiva http://www.fileshare.ro/e29523874 Pasul 2: Dezarhiveaza aceasta arhiva Pasul 3: Muta continutul arhivei in serverul tau propriu-zis, nu intr-un folder din server, ci direct acolo Pasul 4: Porneste serverul
  11. vezi ca daca esti admin level 1+ poti da /ad mereu, fara pauza de 60 de secunde, incearca sa dai /ad fara sa fii admin sa vezi ca trebuie sa astepti 60 de secunde.
  12. Sfatul meu pentru problema a 2a cu ForTeam este sa dai ctrl+h si sa scri in prima casuta ForTeam si in a 2a numele comunitatii tale iar apoi sa dai ok, dupa compilezi si gata:D
  13. am rezolvat problema singur.. mersi oricum
  14. Salut.. am si eu un GM care functiona normal.. inainte sa il editez eu cu doar o masina personala.. iar acum dupa cel am editat marea majoritate din el am o problema. Cand cumpar 2 masini sau 3 merge totul bine si perfect. Dupa ce dau restart la server nu mai merge nici sa incui masina a 2a sau a 3a nici sa parchez nici nimic, merge doar prima.. Cand ma urc in masini apare ca sunt inregistrate pe numele meu dar in rest nimic. Ma puteti ajuta?
  15. man am 2 probleme la fs tau 1) toate masinile create sunt incuiate nu te poti urca in ele nici daca ai /aod 2)daca pui o masina creata la statusul unui jucator cu /setstat masina nu apare nici la /stats si nu merg nici comenzile, doar /lock merge, apare vehicle locked dar masina e tot incuiata.
  16. deci.. cand intru prima oara pe server(dupa ce am dat restart) merge bine, dar daca ies de pe server, si intru iar, nu mai apare sa scriu parola nu mai apare nimic, dau doar click pe spawn si ma baga in joc, cu numele meu dar alt level, alti bani, alt lider, alta masina etc...ai inteles acum?
  17. am rezolvat problema multumesc ! dar mai am o problema.. cand ma loghez la server merge ce merge.. si daca ies si intru iar.. ma conecteaza ca si cum ar fi server stunt.. nu mai apare nici sa scriu parola nimic dau doar ''spawn'' ... stie vreo cnv rezolvarea? server-ul este pe host.. dar celelalte GM-uri merg bine pe host..
  18. Salut, in primul rand vreau sa mentionez ca am pus titlul acesta deoarece.. nu stiu cum sa imi exprim problema pe scurt... Deci..(am inceput bine:)))) merge perfect pe server tot am modificat un pic GM'ul si cand sa ma linistesc si sa ma apuc sa ma joc.. am dat peste alta belea:| deci pot sa fac orice.. sa scot bani din banca sa imi dau bani cu /money sau /givemoney ca tot degeaba... mi se pun banii inapoi pe 0 :| ca si cum as folosi s0be17 si server-ul ar avea protectie :| va rog frumos sa ma ajutati.. si nu postati orice tampenie.. doar pentru +1. Multumesc Anticipat !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.