Jump to content

max

Membru
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by max

  1. Just now, DanielSy said:

    da kids, usor, daca snteti asa smecheri dati interval pls. sau bate ti va in gala RXF, in cel mai rau fac eu o gala pt miss Max ( 13y kid  ) si restu ce se cearta aiurea p aici. Personal sa-mpro a ajuns populat de toti besinosii, care doar cearta, scandal hate. de asta e forum sa ne ajutam unu pe altu nu sa fim luati la misto si shits. parerea mea e ca in cel mai scurt timp o sa parasesc acest forum salut

    ma tu nu erai ala de ma ruga pe discord sa il ajut acm ma iei cu miss max 13y kid ?=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    • Like 2
  2. 8 minutes ago, Sancky said:

    ma copil idiot ce esti, golf-ul ala e scris de mine de la 0, nu e furat de pe net si nici macar nu exista pe net, fa diferenta intre a fura o idee si a fura un script, dar stai, tu n-ai furat niciodata nimic, de parca panelele alea de cacat pe care le numesti tu 'panele samp' nu-s furate de pe net, si prin 'furat' ma refer la a lua script-ul facut de pe net, nu-mi mai arata panelele tale besite ca nu ma intereseaza, explica-mi si mie backend-ul pe care l-ai facut tu si explica-mi fiecare parte din cod pe care ai facut-o, pana atunci esti null. 

    nici nu stau sa mi rup 5 minute din timp sa iti explic ce face x y z nici nu stau defapt sa dezbat subiectul despre frameworkul cu laravel cand tu esti pararel cu php :)) :)) :)) 

  3. 1 hour ago, Stuber said:

    Apropo, te rog sa continui mai departe cu fanteziile tale și sa ne spui de unde e ‘furat’ template-ul. 
     

    Daca susții aceasta afirmație te rog sa aduci și dovezi, după voi pune și eu dovezi astfel încât sa se demonstreze ca nu este furat si ca tu ești un om toxic.

     

    Salut!

    tu esti un senzonier si am fost rugat de un baiat care chiar stie ce face in pawn sa nu ma mai leg de tine asa ca sari din skema.

    1 hour ago, Sancky said:

    tu te crezi web developer prin prisma faptului ca ai luat niste pagini de pe net, ai editat un style si copiat un rand, si gata, dar nu e vorba despre asta, daca te duci intr-o comunitate unde sunt adevaratii web developeri, rad si cu curu de prostia pe care o poti presta, cel mai bine e sa nu mai vorbesti ca nu stii nimic si esti o mizerie pentru tot ce inseamna programare.

    pai atata timp cat afirmi asta ai si niste dovezi sclavule nu? da mi simie te rog un panel cu paginile scrise in laravel cu routes scris ca si al meu cu tot cu acelasi un cod si dupa vorbim si dak stam sa luam in calcul cine ia dp net esti ala cu golfu.... =))))))))))))))))

    image.thumb.png.7c40a5dbc6677730ca9305ada7ad4547.png

    image.thumb.png.c1d4d539f3183f7323b497639e435a7e.png

  4. 2 minutes ago, Sancky said:

    in primul rand, ce am zis eu n are treaba cu web-ul, are treaba cu programarea in general, orice software are buguri, dar asta nu inseamna ca nu se pot rezolva, si in al doilea rand m-am apucat recent sa invat web, de la 0, nu cum faceti multi dintre voi cu panele samp, luati un cacat de pe net, duplicati 3 parti de cod si creeati 5 randuri, si tu chiar ca n ai nicio treaba cu web si programarea in general la ce prostii poti scoate pe aici, oricum, cel mai probabil o sa fi banat iar din cauza prostiei tale, se rezolva, np.

    ce faci tu e nu ma sa copiezi de la internationalisti si lasi de dorit copile ai 13 ani intelege nu poti ajunge la nivelul altora doar poti lua din wcode #3 si sa pui la tine ca nu esti in stare sa faci tu ceva de la 0.

  5. 4 minutes ago, Stuber said:

    Template-ul nu e furat, informeaza-te inainte sa vorbesti.

    Cat despre ce spui tu despre css nu este o prioritate, sunt lucruri in backend mult mai importante de facut decat sa stau sa ma joc cu pixelii. 

    Nu o sa-ti mai dau importanta de acum, poti sa scrii in continuare daca iti face placere, salut!

    esti o rusine pentru tot ce inseamna web.

    on: nu recomand un baiat care nu stie sa centreze niste iconuri.

  6. Just now, Stuber said:

    Lucrez la acel panel, e un proiect inceput recent de la 0.

    Panelul nu are inca nici macar sistem de reclamatii, nu e finalizat, doar ca max a vrut sa dea putin cu hate.

    Nu e nimic de prezentat la acel panel momentan, cum spunea si Alex nu e nici macar 25% gata.

    problema ta e la template cea ce inseamna ca ai stricat tu pozitia la iconite si o poti rezolva foarte simplu prin position: relative; si top: 5px;
     

     

    9 minutes ago, Sancky said:

    orice produs poate avea probleme fiind intr-o perioada de dezvoltare continua, atat timp cat nu este o versiune finala e normal sa aiba buguri, si chiar daca este o versiune finala buguri tot vor fii si se descopera pe parcurs, da lasa-l pe copilu ala, n a scris in viata lui ceva cod de la 0, si mai sunt d astia p aici de tot comenteaza da ei n au habar de nimic.

    mai taci mancate ar slobozu ca vorbesti din necunostinta de cauza si tu doar sa sugi pula stii cand tu nici n ai treaba cu webul.

    21 minutes ago, AlexGX said:


    Panelul nu e gata nici macar 25%, nu este produsul final si nu o sa ramana in nici-un caz asa. Noi facem un panel de la 0 nu unul luat de pe net si schimbate foarte putine chestii prin el, momentan nu este finalizat. Poti sa revii cu o parere despre panel cand acesta va fi 100% finalizat. Salut!

    Concluzie: NU MAI DATI CU HATE 

    concluzia invata sa furi un template cu httrack mai bine data viitoare.

  7. On 6/18/2023 at 2:23 PM, Ronni said:

    Salutare, eu am pus la pInfo acolo la enum am pus "pBilet"
    image.png.f2097f42201a7909d32dfca11a8e9021.png

    Acum nu stiu sa fac comanda /cumparabilet
    este gm HPQ

    Daca ma poate ajuta cineva sa fac comanda va rog

    image.thumb.png.616e0898396e2f8646c0ead0ab1c7f9c.png

    Cam asa arata dar o sa scot faza cu premium points, sa fie doar cu bani.

    Va rogg

    Salut, ne poti oferi cateva detali despre comanda in sine? ca nu stim daca vrei comanda sa mearga peste tot sau doar la o locatie exacta sau daca vrei sa aibe  playerul un level  minim pentru a folosi aceasta comanda daca ai fii putin mai explicit cum ai vrea sa fie gandita comanda ar fii super.

  8. On 6/14/2023 at 8:23 PM, BlueFire said:

    Buna ziua, caut si eu un scripter care sa ne ajute la un proiect frumos de server rpg,am niste idei super care asi dori sa le pun in aplicare, fie ca modific un alt gm fie daca vom face un gm de la 0,nu cer nimic free si nici nu fac pretentii ca scripterul sa raspunda instant sau alte chestii de genul acesta,pentru mai multe detalii despre proiect va astept cu un mesaj in dm pe discord BlueFire#0001 sau @bluefirero

    daca ai nevoie de index,panel,forum da-mi mesaj in pm.

  9. 20 minutes ago, Vallentiin said:

    @-=[Vyorel]=- Cel putin eu si inca cativa baieti suntem saturati de gandacii astia. @max si mai era unu SMG.

    Eu stiam ca max era banat, de ce a fost debanat pana la urma daca el continua, chiar picati asa usor la dracii astia mici....

    Tot ce fac e sa strice comunitatea si sa se joace cu nervii nostri, trebuia sa ramana banat parerea mea!

    Pe langa asta, vreau sa stiu si parerea la alte persoane despre incultii astia, cum ar proceda ei si ce parere au de astia 2.

    deci stai sa inteleg tu ai facut acest topic de oftica ca se face misto de tine pe baza ca esti un inapt care nu stie sa schimbe niste coordonate si vrei sa strangi petiti sa iau ban si eu si un baiat ca sa nu mai fii tu luat la misto baiatu meu daca chiar voiai sa faci ceva puteai sa faci o reclamatie ca d aia e categoria aia acolo numita mare "Reclamatii" dar si asa esti un jeg de om care oricum tu te bagi in seama cu mine salut.
    https://www.sa-mp.ro/forums/forum/380-reclamaţii/

    • Sad 1
  10. 12 minutes ago, Vallentiin said:

    valentin_dfl#7630 discordu meu, te astept aici copile, daca nu culca te n mortii tai

    si ce mi vei face injositule imi vei da rusinea ta in dm pe discord? =)))))))))))))))))))))))))

  11. Just now, Vallentiin said:

    Tu si cu smg, cu placere. V-ati bagat in seama singuri vietile mele, dupa ce ca mananci cacat, il mai dai si inapoi dupa il inghiti la loc.

    clovnule hai mai du te n plm k te am bagat prea mult inseamna si deja ti ai luat o in capat si s ar putea sa te arunc in aer si pe tine si pe coordonatele tale :))

  12. 6 minutes ago, Vallentiin said:

    Hai sa o luam logic, facem un rezumat :)

    1. Tot forumu te stie ca pe clovnu internetului, esti vai de capu tau, sinucide-te omule ca nu te plange nimeni, ocupi spatiu degeaba.

    2. Nu ma bag in domeniul tau cum ai facut tu in al meu, dar eu fata de tine am un portofoliu decent chiar daca nu postez pe el.

    3. Nu ai argumente, esti un copil prost, idiot si vai mortii lui daca te vad pe strada imi pupi talpile la adidasi si daca te chem voice imi spui sa ti dau autograf.

    4. In afara sa spui /respawn si chestia cu coordonatele habar n ai, nu ai nici o cunostinta in domeniul tau si pun pariu ca n-ai nici un proiect facut de tine de la 0, nu ai cum sa dovedesti lucru asta si nu ai cum sa ma contrazici, decat sa latri.

    5. Daca eram in locul tau, taceam in pula mea nu esti in stare sa faci un sistem de baza in pawn, ai demonstrat mai sus cat de incult esti.

    6. Ai servicii de tot rasu, nu recomand la nimeni sa ti cumpere serviciile esti bun de aruncat in gunoi, dar din pacate tu esti gunoiu si te regenerezi la infinit.

    7. Esti ultimu disperat, stai 24/7 on pe forum sa ne pupi la pula de fiecare data cand postam ceva.

    8. N-ai pic de sange in boase sa te iei in gura cu mine pe bune, daca eram tactu te calcam in picioare pana de dezmosteneam, n-as tine un asemenea copil cu probleme la cap cu ochii incrucisati in familie.

    Atat, succes deocamdata nu mai am ce sa-ti spun decat ca da te n ranitii ma tii faci draci la toti care stam in banca noastra, dar avem si noi limite aurolacule.

    Am vorbit pe limba ta, poate intelegi ceva, daca nici asa nu inghiti sparge-ti calculatoru n capu ala gol.

    Imi pare foarte rau ca acord atentie la o javra de om...

    nu stiu cn e clovnu :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

  13. 6 minutes ago, Vallentiin said:

    Retrage-te varule esti nisip

    ceva imi spune ca comanda /changespawn te a trimis la topicu meu vai de tine fix tu te ai gasit sa comentezi senzoniere =)))))))))))))))))))))))))))))))))))

  14. 2 minutes ago, Sancky said:

    nu e nimeni fanu nimanui copile, da cand spui prostii in public fara sa judeci trebuie sa fi corectat in asa fel incat sa nu fie si ceilalti prosti ca tine.

    n are dialog fraieru cu smecheru salut.

  15. 1 hour ago, Sancky said:

    Ce a facut el acolo arata per total bine, nu e ceva complex incat sa necesite anumite imbunatatiri, doar ca functionalitatea nu e facuta ok, deoarece god mode ar trebui sa i ofere viata infinita astfel incat jucatorul sa nu moara, si variabila trebuie resetata la connect/disconnect.

    eu inteleg ca esti fanu meu nr 1 si imi dai replay la toate postarile dar poti sa iti cauti alt idol ca eu n am nev de o mizerie de baietel asa ca tine sa mi fie fan salut.

  16. nu mai faceti copii tutoriale daca voi doar dati copy paste din alta parte sau nu explicati ce face x y z

    On 6/7/2023 at 8:08 PM, Micu_Gamer said:

    Mergem la enum pInfo si punem urmatorul lucru:

    pGodMode

    Acum, o sa cream comanda propriu-zisa:

    CMD:godmode(playerid)
    {
        if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 6)
        {
            SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "You do not have permission to use this command.");
            return 1;
        }
    
        if(PlayerInfo[playerid][pGodMode] == 0)
        {
            PlayerInfo[playerid][pGodMode] = 1;
            SetPlayerHealth(playerid, 100.0);
            SetPlayerArmour(playerid, 100.0);
            SendClientMessage(playerid, 0x00FF00FF, "God mode enabled.");
        }
        else
        {
            PlayerInfo[playerid][pGodMode] = 0;
            SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "God mode disabled.");
        }
    
        return 1;
    }

     

    cat despre codul tau e jalnic nu inteleg cum ai putea sa faci un asemenea tutorial cand din start ai inceput prost ca in loc de 

        if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 6)
        {
            SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "You do not have permission to use this command.");
            return 1;
        }

    puteai sa scrii dupa paranteza return SCM(playerid, 0xFF0000FF, "You do not have permission to use this command.");

    dar tu ori nu ai stiut de metodele mai simple ori asta e codul tau jalnic si prost aranjat.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.