Jump to content

S.M.G

Membru
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by S.M.G

  1. On 1/7/2024 at 10:22 PM, Zooke said:

    Care munca? Ce munca a facut asta?

    iti dai cu parerea ca un tampit ce esti, inainte sa latrii in topicul meu mai intai beleste ochii si vezi despre ce e vorba, daca esti pe langa te poti intoarce inapoi in piata la vandut geci ❤️

  2. On 6/15/2023 at 12:49 PM, segmentationfault said:

    taci că ești un sclav. 'sampul scade din cauza oamenilor ca el', sa-mp-ul scade că este un joc vechi iar creatorul lui a fugit și-l doare în cur de proiect :)). dacă nu-ți convine fă-ți tu propriul joc în Unreal Engine sau Unity, dar stai. ești un copil prost care nu e în stare să scrie 3 linii în C++ și își dă aere pe aici.

    la 40 de ani ai tai cu nepoti vad ca inca ai timp de forumuri :))) bravo unchiule cat despre afirmatiile alea n-ai decat sa suferi pizdo, posibil ca tu cand faci 50 de ani o sa iti inveti copii si nepotii sa si faca conturi pe forumurile astea iar eu o sa le dau bully si lor nu doar tie =))) 

  3. 18 hours ago, max said:

    @S.M.G Parerea mea ar fii sa nu temai certi aiurea mai ales cand 80% dintre persoanele acestea nu stiu nici care e diferenta intre pawn si pawno.

    problema e ca nu m-am certat cu niciunul dintre astia. ei raspund ca mna, cauta atentie ;))

  4. 8 hours ago, Vallentiin said:

    "Cea mai inalta treapta a inteligentei umane este capacitatea de a observa fara sa judeci." Sterge-ti asta de pe profil, esti fix opusul...

    Vallentiin

    • VallentiinCollaborator
    • Membru
    • Location: Braila
    • In-game Name: Vallentiin
    • Level of knowledge: Începător

    [14:44:40] [ERROR] CMySQLQuery::Execute[()] - (error #1364) Field 'Model' doesn't have a default value

    1. [14:45:40] [ERROR] CMySQLQuery::Execute[()] - (error #1364) Field 'Victim' doesn't have a default value
       
       
       
    2. [15:46]
      [14:46:39] [ERROR] CMySQLQuery::Execute[()] - (error #1364) Field 'BBy' doesn't have a default value
       
      Imi da incontinuu aceste erori la aproape toate structurile din tabelul users, tin sa mentionez ca am baza de date de la burned.
       
    • Confused 1
  5. 8 hours ago, Vallentiin said:

    Ai oferit ajutor? Nu. Nu mai comenta aiurea, indiferent daca vrea sa aibe o comunitate sau sa se joace cu tovarasii lui nu ai nici-o treaba cu el. Faceti tara de ras cu mentalitatea asta, sa oferiti ceva bun si folositor nu stiti, dar sa va dati cu parerea ca niste jegosi sunteti in stare. Sunteti pierduti in generatia asta.

    Te-ai bagat si tu in seamana ca musca in cacat. Normal ca ma iau de el din moment ce sampul scade din cauza oamenilor ca el. si apropo cand vorbesti cu mine tre sa platesti taxa inainte fanule.

  6. On 6/12/2023 at 10:55 PM, Valentin Tarnauceanu said:

    incerc sa pun sccanf pentru ca vreau sa imi fac sv si primesc aceasta eroare, ce pot face?

     

    Desktop\Folder nou (2)\pawno\include\sscanf2.inc(118) : fatal error 111: user error: sscanf utilises community compiler features.  Use `#define SSCANF_NO_NICE_FEATURES` to live without (if you can call that living) or better yet download it here: github.com/pawn-lang/compiler/releases

    Iti faci server ca sa ce daca nu ai nicio treaba? daca ai ramas inca la pawno inseamna ca nu stii prea multe dar daca iti faci server ca sa te joci cu prietenii atunci te intelegem de ce ceri ajutor

  7. Just now, Sancky said:

    chiar nu inteleg de ce ii strici topicurile la baiatu asta, si nu inteleg de ce te crezi mai presus decat el tinand cont ca nu prea stii nimic

    "nu prea stii nimic" bine bro, fie cum spui tu

  8. 1 hour ago, Vallentiin said:

    Am uitat sa mentionez, ca nu este gamemode ul meu de la 0, ci doar editat in asa fel in cat sa-l aduc la un stadiu mai bun pe gustul meu. Portofoliu nu este cel mai reusit, nici nu m-am implicat mult in el, dar avand in vedere ca azi reincep activitatea, cred ca are sens.

    Ok, ok dar coordonatele in burned iti mai fac suste?

  9. Deci tu intr-un an ai devenit "Avansat" ca si scripter si detii si propriul tau gamemode? =))))) spune-mi te rog ca tot ce-ai scris este la caterinca. Si ce portofoliu e ala pe tine ca ai facut un farm de parca ar fi dmv, in rest? =))))))

  10. On 4/26/2023 at 3:50 PM, mrrares19 said:

    smr mama mea sute de comenzi ascunse coae 

    comandasecreta cika

    =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  11. 1 hour ago, Sancky said:

    daca chiar vrei sa te fac de ras si sa ti arat cat de prost esti, pot sa iau un update "facut de tine" si sa te pun sa mi explici ce ai facut acolo si de ce, sa nu mai latrii intr-una, ca anyway nu esti in stare nici macar sa faci ce a facut baiatu ala.

    Nu ai ce sa ma intrebi tu pe mine si nici argumente in fata mea cand vine vorba de scripting, nu te mai da mare pula ca esti o pizda mare care da dovada de prostie din moment ce stai sa ma iei pe mine la intrebari in mortii ma-tii de parca ma si cunosti, cand am zis ca am ce sa dovedesc am zis destul de clar, tu poti sa mergi in mortii ma-tii la alte topicuri si sa treci de topicul meu ca nu esti invitat, e pentru oameni culti nu pentru poponari ca sancky

     

  12. 4 minutes ago, Sancky said:

    bai copil retardat ce esti, cum pula mea ca ma si enervezi acu, sa-ti asumi ca ai facut tu update-urile DACA e fix acelasi cod si nu e nimic modificat fata de gamemode-ul original postat de cel care l-am pus mai sus in link? fa-i frate tu modificari, nu redistribuii gamemode-uri modificate de altii pentru aprecieri.

    cum mortii tai sa spui ca argumentele alea de sus nu dovedesc nimic? care e rostu topicului daca ai postat un gamemode exact la fel cu aceleasi modificari ca ala din 2018? te las in prostia ta ca imi scade iq-ul daca mai vorbesc mult cu tine.

    care iq handicapat distrus ce esti? si care acelasi cod in mortii ma-tii pai ti se pare ca anumite linii de cod sunt ale lui de acasa incat sa nu am voie sa fac pe ele? ba tu esti redus mintal? tu nu vezi ca vorbesti cacat aci si te si bati cu pumnii in piept, ti-am zis clar ca am clipuri tu poti spune ce vrei mai departe, dar numai de-al drq le incarc pe youtube sa vezi si tu cu mortii ma-tii impreuna ca nu este nimic "furat", iesi in mortii tai de lingau si nu ti-o mai arde aiurea faara dovezi clare, ce ai pus tu nu dovedeste nimic dupa cum ti-am mai spus, ca o comanda o poate face oricine intr-un loc.

  13. 2 minutes ago, Sancky said:

    ma abtin din a te jignii, ca asa sunteti voi, plagiatorii, niste ipocriti care nu va asumati faptu ca nu aveti creier decat sa copiati de la unu si de la altu, te-am lasat, ti-am lasat mai sus niste argumente la care n-ai avut raspuns si nici n-o sa ai, doar trebuia sa recunosti ca nu ai contribuit cu nimic, in rest nu vad sensul acestui shitty topic care redistribuie un gamemode care a fost modificat acum 5 ani, salut.

    iti las diseara clipurile iar apoi poti sa mergi la somn ca te tragi dintr-o familie de idioti asa cum esti si tu, vi si mananci cacat + ca argumentele alea nu dovedesc absolut nimic daca stai sa o iei logic, poti sa mergi in mortii ma-tii inapoi in treaba ta si sa astepti sa vezi o dovada inainte sa judeci ca un redus mintal cu iq pe minus cum esti tu, salut.

     

  14. 1 hour ago, Sancky said:

    ce tot o ti-i pe a ta cu clipurile daca codul e exact acelasi... las-o asa, ca nu ai niciun clip oricum, si ce ai putea arata in clipurile alea, cum descarci gamemode-ul si modifici creditele? ti-am dat toate argumentele pe fata, nu ai ce sa justifici.

    Pun diseara pe youtube pe nelistat toate clipurile si dau link aici sa vezi ca sa nu mai mananci atata cacat pe forum baga mi as pula n mortii si n familia ta aia moarta ca deja mi-ai futut toti nervii

  15. 1 hour ago, Sancky said:

    ce tot o ti-i pe a ta cu clipurile daca codul e exact acelasi... las-o asa, ca nu ai niciun clip oricum, si ce ai putea arata in clipurile alea, cum descarci gamemode-ul si modifici creditele? ti-am dat toate argumentele pe fata, nu ai ce sa justifici.

    =)))))))) De unde stii tu ca nu am clipurile? doamne coaie ce prost esti, daca o tin pe a mea inseamna ca nu o tin degeaba,daca nu stii despre ce vorbesti iesi in pula mea si lasa-ma ca am zis destul de clar ca daca e ceva de dovedit, dovedesc.

  16. 15 hours ago, Sancky said:

    fiecare isi percepe cum vrea logica codului, si sincer, personal nu-mi place ce e scris in gamemode-ul ala, d-aia am scris un gamemode propriu de la 0 si n-am stat sa iau cacaturi de pe net sa le modific, fiindca necesita rescrieri masive dupa parerea mea.

    ai si tu dreptate..

  17. 15 hours ago, Sancky said:

    uite, hai sa luam spre exemplu comanda /setyoutuber care e in lista cu updateuri ca fiind 'rescrisa':

     

    dupa cum vad eu aici, observ deja un bug, ala fiind ca in caz de level-ul setat e 0, o sa scoata acel ID din iterator dar dupa o sa-l adauge iar, ceea ce este gresit pentru ca acel player nu mai este un 'youtuber', si codul e exact la fel in amandoua gamemode-urile, deci? ati facut acelasi bug amandoi, cum ziceam, ganditi la fel.

     

    si pe langa asta, level-ul poate fi orice numar, nu numai 0 sau 1 pentru ca nu a fost facut un sanity check pt asta.

    pai bro, eu ti-am zis, eu am clipuri..nu am ce sa vorbesc mai mult aici.

  18. 41 minutes ago, Sancky said:

    sa zicem ca ai furat ideile... da si codul e exact la fel, sau tu cu celalalt care actually el le-a facut ganditi la fel? hai sa n-o mai lungim.

    Tu poti sa iti dai cu parerea ca nu prea ma intereseaza, eu am dovada clipurile deci mna, fiecare isi poate da cu parerea si daca o iei logic, si tu ai face la fel "codu".

  19. 1 hour ago, Sancky said:

    man.. apare data la ultima modificare a fisierelor, tu tot ce ai facut e ca ai sters niste credite si cod comentat, in rest e totul 1:1.. 

    Sancky, tot ce este pe burnedul pus de mine este facut de mine, ideeile intr-adevar sunt luate de la cosminak47 pentru ca nu stiam ce poti aduce nou pe burned, si baza de date ca stiu ca este comaptibia, am toate clipurile cand lucram la gamemode in pc, ziceam sa le pun pe youtube dar este mult de editat la ele. Tocmai de asta, daca ii "furam" gamemodeul ii pastram creditele ca nu sunt cacanar, dar asa de ce ii pun lui credite daca tot ce e facut in gamemode e facut de mine? Nu se pune ca "furt" daca iei aceleasi ideei si le faci si tu.., acum fiecare o poate lua cum doreste.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.