Jump to content

cassie

Membru
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cassie

  1. Cum sa nu comentam la postari despre noi? Si nu e ca si cum nu ai fi putut adauga, aia cu skills era doar o propunere, eu ti am zis de job in sine.
  2. Ia zi si mie, care era scripterul experimentat? DA! Se doreste un proiect de lunga durata, iar de cand am incercat sa deschidem am dat numai de scripteri neexperimentati, care ba face ce vrea cu sistemele propuse, ba ca nu stie, ba ca nu mai are chef. Am zis o si o repet: NU MAI VORBITI IN NECUNOSTINTA DE CAUZA! Mai ales TU!! Ai facut cv pt server, ai intrat pe sv, te ai implicat?? NU! Atunci?! Care este rolul tau in toata nelamurirea asta? Ah, cred ca stiu!! Doar incercati sa i faceti reclama proasta lui riM ca sa esueze in proiect. Si nu, nu vreau sa te jignesc, dar "tepar prost" asemenea si tie "si cu asta am zis tot"!
  3. Eu nu mi aduc aminte sa mi fi cerut mie bani pentru promovari. Plus ca, tinand cont ca sunt intr-o colaborare cu el, in calitate de fondator trebuie sa ajut financiar. In al doilea rand, cine nu s a inteles cu cine?! Ti am dat un job de facut, ti am dat toate detaliile, iar tu ce ai facut? L ai facut dupa gusturile tale.. sau dupa cunoștințele tale. Asa ca, te rog frumos, Flavius, nu mai vorbi in necunostinta de cauza!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.