Jump to content

Vicentzo-

Membru
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Vicentzo-

  1. +rep sa-ti gasesti si tu un proiect daca tot te-ai reintors
  2. very nice, ma bucur ca inca se mai creeaza platforme noi
  3. Cum ti-am spus si mai sus, greseala este ca ai scris MySql in loc de MySQL
  4. Salut, incearca sa stergi acel 'else' de la comanda dupa acea verificare cu sscanf si incearca iar
  5. Salut, arata unde ai definit hande-ul (variabila SQL) , expected tag "MySQL", but found "MySql" aceasta eroare ti-o da probabil ca ai definit in felul urmator new MySql:SQL // varianta incorecta new MySQL:SQL // varianta buna incearca sa te corectezi acolo si vezi ce erori iti mai da
  6. Salut, mergi in modules -> Booter.inc cauti numele il schimbi salvezi si compilezi iar gamemode-ul.
  7. iti dai seama cat de greu e sa dai search pe youtube sa afli asta chiar tu
  8. un mic search pe youtube despre comunitatea 'Rayed' gasesti video cu tot gamemode-ul
  9. Salutare, iti revin eu cu un reply acesta fiind mai optim decat cel spus mai sus. Acea sageata o poti creea, folosindu-te de parametrii vehiculului. Mai jos iti voi da un exemplu new engine, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective; GetVehicleParamsEx(vehicleid, engine, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective) SetVehicleParamsEx(vehicleid, engine, lights, alarm, doors, bonnet, boot, VEHICLE_PARAMS_ON) // aici il setezi pe on, adica cand vei folosi aceasta functie pe masina ti se va pune un marker ! Atentie acest marker, este doar culoarea galbena nu poti schimba culoarea Iar pentru oprirea acelui marker iti faci o variabila si cand se urca intr-un vehicul daca are variabila aia, pur si simplu la fel dai get la vehicle params si dai set sai in loc de VEHICLE_PARAMS_ON pui VEHICLE_PARAMS_OFF Sper ca ti-am fost de folos.
  10. Salut, astept un mesaj pe discord Vicentzo#8877
  11. Salutare baieti, eu si @rafi71 ne-am gandit ca probabil unii ati auzit de 'Rayed', acesta a fost postat pe mai multe comunitatii dar m-am gandit sa-l impartasim si aici cu voi. Este destul de ok, nu se pune problema pana in 300 de jucatori online si cu un host decent cat despre anti-cheat este unul destul de bun. Gamemode: download Baza de date: download VirusTotal (sa nu ziceti ca va dau keyloggere): virus total (De mentionat, ca sa-l compilati aveti nevoie de zeex compiler, in folder-ul 'pawno' am lasat doar include-urile restu va trebui sa le faceti voi) Mult noroc cu el baieti.
  12. Salutare ! Un cod ne-ar fi de folos ca sa te ajutam, dar warning-ul iti scrie foarte clar ca nr. de argumente nu se potriveste cu definitia.
  13. Verifica datele de conectare ale bazei, este posibil ca server-ul tau sa nu fie conectat la baza de date.
  14. Salutare ! Pai in primul rand, nu stiu sigur la ce te referi pe server-ul lui ERARPG cum este, dar din ce ma gandesc daca ar fi o comanda /desync id ar trebui intr-un fel ca la slap. Ai putea sa faci sa ii dea slap (iei coordonatele apoi le setezi mai sus coordonata 'Z') iar dupa ai putea face o verificare si vezi daca coordonatele sunt aceleasi ca cele luate, ai putea testa acest lucru, cel putin asa de obicei verificai daca are desync si daca chiar doresti sa-ti faci o comanda aparte ai putea face cam verificarile de la slap. Sper ca ti-am fost de folos !
  15. Salutare ! Pai in primul rand verificand primul query pe care-l faci catre baza ai pus limit 50, dar nu cred ca ai avut 50 de jucatori intr-o factiune. Parerea mea este sa maresti acest string 'MemberString' si sa testezi iar, pentru ca in unele cazuri string-ul este prea mic. Sper ca ti-am fost de folos !
  16. Salutare ! Dupa parerea mea si in 'scenariul' sa zic asa dat de tine, cel mai ok ar fi sa faci iterator pentru ca de acest 'PlayerLeaders' te vei folosi nu doar la acea comanda si te va ajuta extrem de mult, pentru ca gandindu-te tu cu foreach de player faci un foreach in toti jucatori, dar la PlayerLeaders faci o verificare doar in acei playeri pe care-i adaugi tu. Sper ca ti-am fost de folos !
  17. Vicentzo-

    T/C

    Salut, acel warning iti spune clar ca functia 'check_save' nu este folosita, cauta acea functie unde este si sterge-o.
  18. Salut, iti recomand sa te uiti unde mai exact iti introduce masina in baza de date si unde se apeleaza o functie care sa ti-o introduca si in joc.
  19. Salut, probabil folosesti gamemode HPQ sau un edit care a inceput pe acea baza, la despawnarea masinii nu se distrug neoanele. Dau un exemplu masina mea are ID 3 si ies de pe server, nu se distrug neoanele urmatoarea masina creata si va ocupa ID 3 neoanele se vor pune pe ea. Foarte simplu, le distrugi la despawnarea masini si gata.
  20. Daca te uiti foarte clar in server_log, la plugin-ul 'gvar' nu se incarca, primesti failed iar tu in gamemode te folosesti de gvar, nu iti poate porni fara acel plugin.
  21. Salut, eroarea iti spune foarte clar ca functia IsLeapYear este deja definita, pur si simplu sterge-o si incearca iar sa vezi daca merge.
  22. Verifica daca la OnPlayerConnect ai o restrictie de conectari pe IP, daca nu ai inseamna ca iti respinge host-ul (in cazul in care esti pe host) fiecare host are o protectie anti-bots.
  23. Salut, pe gamemode-ul de tip HPQ este o problema la functia de IsVehicleOccupied, probabil este gandita prost eu o sa iti dau un exemplu mai jos, va trebui sa o pui in locul functiei tale din gamemode. stock IsVehicleOccupied(vehicleid) { foreach(new i : Player) { if(IsPlayerInVehicle(i, vehicleid)) { return 1; } } return false; } Sper ca te-am ajutat.
  24. Pai foarte simplu privind structura de cod de la pacanele -> dublaje, undeva trebuie sa fie o variabila care sa aibe un random, fi sigur ca nu o sa pice mereu rosu probabil random-ul a fost gandit prost o sa iti dau un exemplu de mai jos cum ar trebui sa arate. new sansa = 1 + random(1), nr; if(sansa == 1) nr = 1; // aici va fi rosie daca ne uitam atent la variabila este 1 + random, acel random poate fi si 0 deci mereu va fi rosie daca random-ul va fi 0 else if(sansa == 2) nr = 2; // aici va fi neagra Eventual ai putea modifica acea sansa dupa bunul tau plac, sau daca nu exista un sistem si este facut doar pe rosu, desi nu prea cred ai putea sa-l faci chiar tu dupa exemplu de mai sus.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.