Jump to content

Edward Ienimisa

Membru
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Edward Ienimisa

  1. Credeam ca s-a inchis demult acest topic, vad ca toti prostii incep sa-si de-a cu parerea. Ps: Doar un prost "nu se poate abtine" Ps2: Atunci cand esti platit pentru o munca te numesti angajat. Inchideti topicul va rog, baiatul de mai sus avea dreptate, nu se mai gasesc scripteri buni care sa nu fie luati in Romania, iar prostii nu se pot abtine!
  2. Ba omule, nu vezi ca incerc sa te ignor? Vezi de treaba ta frate, ca nu iti are nimeni grija!
  3. *eats popcorn* Haha, imi dau si eu seama . Da, mai caut te astept in echipa. O sa vorbim diseara deoarece acum sunt pleacat de acasa. Lasa-mi te rog un mesaj la cat esti disponibil!
  4. Znx, Da, am incurcat ziua imi cer scuze de aceasta. Segment, totusi mersi de sugestie, o sa iau in considerare cele cu fiverr, frelancer s.a., chiar mi-ai adus niste informatii despre care nu stiam. Chestia cu "unii dintre noi avem facultate", se refera la tine, nu? Esti un om superior sa stii, avand facultate sau firma, iar daca aceste lucruri te fac superior ca om esti unul dintre ei. Patetic... V-ati pus in cap toti sa ma enervati pe mine, dar v-ati gasit omul care stie sa si respecte dar sa se si certe, va zic eu.
  5. Eu mai bine as tacea in locul tau cu cine si cum e "prost". Cat despre znx, baiatul care este speriat de bombe, probabil s-a simtit ofensat caci am scris ca scartaie, well nu i-am scris numele aici, dar vad ca s-a dat singur de gol... Sau sa scriu pe limba voastra poate intelegeti, "ma-i bine a-ti tace-a".
  6. Firma poate fi de 2 lei, omul trebuie sa fie valoros , dar cand ai valoare de 2 lei ca om, nu poti sa te ridici nici la standardele unei firme de 2 lei.
  7. @Staik asa este am probleme mintale . Iar vorbele alea nu ai de unde sa le fi auzit, chiar daca le cauti... nasul tau nu ajunge pana acolo.
  8. Nu terminasem interviul cu celalalt dinaintea ta, credeai ca esti doar tu? @zNx[], Daca esti destept vei cunoaste cine esti, daca esti prost vor cunoaste altii.
  9. @zNx[]Uite jos dovada Domnu meu, cand ma rog de tine sa faci anumite chestii. Stabilisem ca la ora 10 ne auzim, ne-am mai auzit? Nu... deci Punctualitate 0. Am stat dupa tine ora intregi, ai zis la un moment dat ca mai ai jumate de ora, pe discord si ajungi, nu ai mai ajuns nici atunci. Deci practic se vede cand iti zic, ca nu ai facut nimic saptamana respectiva, ca ai frecat menta, acum vii si imi dai lectii de "baiatul sanatos mintal"? Ba chiar am incercat sa fiu intelegator cu tine, am zis ca nu e nici o problema, cand aveti voi timp... tu nu ai avut niciodata.
  10. @khain, invata si tu sa scrii ca deja ma enervati, analfabetilor care sunteti cu "sunte-ti" si "deacord". Stiti scripting, stiti sa dati critici, dar de scris un ca***. Nu am dialog eu cu voi lepre de 2 bani ce sunteti, va permiteti sa intrati abuziv si sa va dati cu parerea cand voi nu sunteti nici de Doamne-ajuta!
  11. Wtf , Andrei, mersi de ratingul negativ. 1. Cum iti permiti sa vii la mine sa zici aceste lucruri, cand am avut interviu si imi pareai om cumsecade, cum poti sa iti permiti sa imi spui ca "am probleme mintale" ? Copile wake up! Cat despre firma, ai semnat ceva si eu nu stiu? Un mare NU! Domnu meu, visezi si tu cu ochii deschisi... nu inteleg ce te-a suparat mai exact pe tine, ca am dat interviu de o ora? Se pare ca nu e suficient cu voi... nu poti avea incredere in nimeni in ziua de azi, toti te fut asa cum si cand li se scoala. De altfel se pot face angajari oriunde in lume, si nu trebuie sa fii persoana juridica pentru asta, insa tu visezi iar. Totul apartine firmei, si care e problema ?Intereseaza-te mai bine si vezi nu face greseli, daca tot cauti ceva. 2. Ai luat la cunostinta ca nu se divulga informatii despre gamemod si nu se transcriu pe altul, astfel "furandu-le", ce mai exact era in neregula cu asta? Te "simti-ti" in neregula cu asta? Nu vezi ca nu stii nici sa faci o critica calumea, nu vezi ca nu stii sa scrii ma copile ma? La ce naiba ai venit aici sa faci critica, cand nici macar 2 zile nu ai lucrat pentru mine? Te intrebam, Andrei facem asta? Tu nici macar raspuns nu dadeai, ce voiai sa ma pun in genunchi la tine ca esti tu scripterul pllii?? Am zis ca iti dau chiar functia de coordonator, si ai zis da, da si nush ce... pla, tu tot inactiv. 3. Treaba cu amuzamentul tau... Invoice cand ti-am zis sa faci a fost gen plata pe care o vrei tu in saptamana lucrate nene, scrii ce ai facut un saptamana respectiva si pretul pentru munca pe care ai prestat-o, iar eu iti fac plata prin PayPal, Asa ti-am zis, nu? Sau acum sunt si mincinos, nu doar mintal Gen. - Am facut nimic = 10 £ (asa cum ai facut tu nimic) Cei care au facut invoice si au lucrat la mine, au primit banii la timp si am fost corect cu ei, tu care nu ai stat, si ai futut menta ce voiai? Iar daca tu imi gasesti unul care sa zica ca nu a fost platit la timp eu imi dai venele, atunci sa zici ca am probleme mintale. Si daca tu imi spui dracu, ca eu sunt prost... naibii si nu stiu, ce dracu esti cand eu te platesc pe tine si tu muncesti pentru mine? Nu ne-am luat un angajament? Wtf bro... iar visezi! Bine ca te-ai dus singur, si ca nu am mai stat de capul tau. Bro... si care te credeam om, de unde dracu rasariti? Acum nu stiu daca sa rad sau sa plang cand vad oameni dintr-astia, dar cu siguranta de asta Romania se duce pe pla, din cauza astora analfabeti care nu stiu sa scrie "simtiti", si care dau din stanga in dreapta fara a avea o tinta anume, din cauza astora care vin cu vorba multa si munca putina.
  12. Cei care vor da click pe profilul tau pot observa asta. Cat despre limbajul meu, atata timp cat nu pune in indispozitie pe cineva, spunand jigniri sau altceva este de ajuns, cat despre al tau lasa de dorit, iar lumea mea personala de "puf" chiar este asa, ba chiar i-a crescut par , cum de ai ghicit? Mai bine te-ai face ghicitor sa faci si tu un ban pe la colt de strada. Nu mai face degeaba spam doar de dragul de a obtine page post. Eu iti urez bafta cu "criticile" si "parerile" tale, insa nu aici.
  13. Mister, mergi cu criticile in alte parti, nu e nevoie aici. Daca eu pot fi perfect din anumite puncte de vedere, ma astept si la ceilalti din jurul meu sa fie perfecti. Vad ca ai mai fost si in alte parti cu criticile, si ti-au dat cu flit, ce ai zis sa dai si pe aici un pic... lume.
  14. @khain In primul rand frumos limbaj... Sunt om serios, nu veni la mine cu prostii. Eu totusi nu inteleg, cer eu atat de mult cand zic sa fii punctual si serios? Wtf, dar ce naiba fratilor, zi-mi tu cu ce am gresit eu in a cere punctualitate, de nu ma recomanzi? Ai lucrat la mine si nu ti-am dat bani sau ceva? "Trei banuti" ? Man, nu inteleg la ce intrati in discutie cand nu aveti nici un fel de interactiune cu ceea ce fac eu? Nici eu nu recomand leprelor. Nu am nevoie de lepre sa stii, care spun una si fac alta, nici eu nu le recomand sa vina pe comunitate, ca nu este nevoie de oameni din astia care vin si promit marea cu sarea, si nu fac nimic. Cei care au lucrat la mine, intotdeauna au fost platiti la timp, cat au cerut atata le-am dat, nu am facut mofturi sa stramb din nas si sa zic ca "nu ca e mult", ba chiar eu am insistat cateodata sa isi faca invoice sa il platesc, plus ca am dat si bonus uneori. Mai mult de atat ce vrei? Sa iti dau bani pe gratis? Care este motivul pentru care nu ma recomanzi? Ai lucrat cumva la mine si nu te-am platit la timp? Care este frustrarea ta?! PUNCTUALITATE, SERIOZITATE, MUNCA TERMINATA LA TIMP! Cei care sunt interesati si cred ca pot sa se tina de aceste 3 chestii sa ma contacteze, restul faceti bors cu "aptitudinile voastre de scripteri", ca degeaba le aveti daca nu aveti lucrurile importante!
  15. Inca se mai cauta scripteri. Va asteptam cu un mesaj la ax.edward#4875 pe Discord.
  16. Nu s-a pus problema de bani, cum avea sa fac eu echipa daca eram zgarcit? Dupa munca si rasplata!
  17. Domnul meu, in primul rand eu nu v-am cerut parerea! Agresivitatea vine in momentul cand unul ca dumneavoastra, se baga asa unde nu-i fierbe oala. Si sa iti sugerez si eu ceva, daca tot ai adus in discutie, "Trecatorul care se baga intr-o discutie/cearta/disputa, este ce cel care prinde un caine de urechi" aka Solomon Imparat! La ce folos vii cu atata argument cand nici nu ai treaba aici? De altfel, nu am nevoie de recomandare scrisa de Daniel, sau de oricine altcineva pana in momentul in care eu voi considera ca am nevoie de asa ceva, si crede-ma ca stiu cand am nevoie, fiindca ma cunosc si stiu cine sunt. Cat despre acel "ipotetic vorbind" mai bine ramai cu 2-3 oameni langa tine, decat cu o gloata de mincinosi si prefacuti. Probabil sunteti unul dintre ei daca imi aduceti la cunostinta asa ceva... dar asta depinde de mentalitatea fiecaruia, si dupa modul cum a trait el. As putea sa iti aduc o enciclopedie plina de moduri de viata, traite nu citite, si crede-ma, mai bine stai langa cineva serios decat cu un mincinos fiindca stii tu ce se zice despre minciuna, are picioare scurte, si se scurteaza cate un pic de fiecare data cand o prinde, iar cand nu mai are picioare ce facem?... Poate nu va dati seama, insa modul Machiavelic de a manipula oamenii nu e bun, prin minciuna si prefacatorie... Asta este părerea mea necerută, spusă dintr-o lipsă de chef de muncă. Succes cu proiectul! = Cum ziceam, lipsa de ocupatie... V-am scris aceste randuri doar pentru simplul fapt ca m-am simtit ofensat, si am vrut sa ma descarc, in rest stiu ca nu veti da 2 bani pe ele, si ca va veti continua modul de viata dupa cum il aveti in momentul de fata, mintind doar sa puteti face un pas mai in fata, insa amintiti-va de fiecare data ce am scris mai sus, mergi mai in fata pana ramai fara picioare, iar viata nu trebuie sa faci un pas mai in fata de fiecare data!
  18. Ce voiai sa mint? Sa zic ca e perfect cand de fapt nu este? Probabil unii dintre voi va place sa fiti "fake", si sa o dati pe aia buna, insa eu dau adevarul, si consider ca spunand adevarul e profesional si responsabil, nu spunand minciuni! in afara de asta, nu ii cunosti numele, deci chill, si joc de glezne ca nu ti-a cerut nimeni parerea domnu' meu!
  19. Buna ziua din nou! Dupa cum am specificat in acest topic, eram in cautare de staf si scripteri pentru serverul de samp GF-RP. Gasisem eventual 5 scripteri, care mi-au placut, si cu care decisesem sa merg mai departe. Dupa perioada de probe, s-a demonstrat ca nu multi pot duce acest job la bun sfarsit! Din pacate dansii nu au inteles ce inseamna punctualitate, raspunzand dupa cateva zile, sau chiar deloc. Eu am specificat in acel topic cum ca "AM NEVOIE DE X", adica sa faca treaba buna, si sa raspunda la timp. Multi s-au ambalat in aceasta cursa crezand ca e un server "easy" RPG, dar eu am zis ca e greu serverul, si ca este GF-RP, adica nu greu foarte greu. Am decis sa transcriu tot serverul vechi pe un script nou, actualizat, asa ca din cei 5 am ramas doar cu un scripter care si el cam scartaie cu punctualitatea, insa macar face treaba buna! In momentul de fata am ramas doar cu un scripter, si mai am nevoie de macar 2. Specific inca odata ca o sa am nevoie de cineva care stie ce inseamna punctualitatea, programul, munca in echipa si care nu se da in laturi de la "greu", fiindca acesta este intr-adevar un proiect greu, iar munca se plateste, nu e gratis nimic! Plus, ca la sfarsit vreau sa raman cu prieteni nu cu inamici! Daca considerati ca va potriviti acestui job, cautati-ma la ax.edward#4875 Cu respect , Edward!
  20. S-au gasit scripteri! Multumesc pentru ajutor rog un admin sa inchida topicul!
  21. Salut Ionut, imi pare rau sa te dezamagesc insa 3 ani de experienta nu este suficient pentru ceea ce am eu nevoie, dupa cum am specificat si in descriere, este ceva foarte complex. Cat despre varsta, nu ma deranjeaza insa aceasta pentru alte domenii decat scriptingul. Consider varsta ca fiind un element important in scripting, deoarece acolo vor fi date foarte importante pe care nu le pot pierde. Acum nu zic ca daca ti le voi da le voi pierde, insa cred ca as avea nevoie de cineva care sa aiba varsta de cel putin 18 ani. In caz ca inca mai esti aici si citesti, si nu te-ai razgandit, daca vrei sa faci parte din staff ai fi perfect ca admin, fiindca ai putea da sfaturi in caz ca esti suficient de matur, iar asta se va vedea pe parcurs. Multumesc pentru timpul acordat, si de faptul ca ai specificat ca esti contra cost, insa nu ti-ai facut o descriere proprie suficienta ☝. Cu stima, Edward
  22. Salutare, si bine v-am gasit! De ceva vreme m-am apucat de o comunitate, mai exact de prin 2019 Ianuarie. Am avut un gamemod foarte vechi, si am tot facut proiecte pe el, asta prin 2015, iar in 2019 am gasit un partener cu care sa lucrez. Tin sa mentionez, ca serverul are aproximativ totul unic, interioare aproape la orice, a fost munca la el foarte multa, pana sa pun toate proiectele intr-unul singur a durat 1 an, cu scripter care este experimentat si a lucrat de cand era copil in scripting, deci serverul este foarte mare, peste 100k linii, plus filtre deci e munca de chinez, eu ii zic Biblia, deoarece a fost adaugat foarte multe proiecte sa facem unul singur. Scripterul meu s-a apucat de CS:GO, si nu ii mai permite timpul sa mai faca si la SAMP proiectele ce au ramas, de aceea am nevoie de cineva foarte priceput. La fel ca munca, plata va fi pe masura, discutam pretul si ajungem la intelegere. Cat despre staff, da... Serverul este tinut in mentenanta de prin 2019 jumatatea anului, si odata ce va fi gata vreau sa am echipa completa, macar jumate din cei responsabili, insa un Manager este foarte necesar! Serverul este bazat pe GF-RP, este server veteran, de prin 2010 stilul, insa adus la standarde actuale, toti care au intrat au dat daca nu 10, 9 au dat cu siguranta, insa ma deranjeaza faptul ca inca nu e gata din cauza scripterului! Daca e cineva interesat, nu ezitati sa ma contactati pe discord ax.edward#4875 , sau pe forumul ASED Gamings. Multumesc pentru timpul acordat! Edward
  23. Am eu gamemod, daca inca mai esti in cautare putem colabora. Noi deja avem comunitate si tot. Adauga-ma ax.edward#4875
  24. Nu merge sa te adaug pe contul ala de discord. Adauga-ma tu te rog, ax.edward#4875. Sunt o gramada de proiecte ce le am de terminat, si vreau sa le fac in cel mai scurt timp. Discutam preturile de asemenea, si ajungem la o intelegere. Am un gamemod unic, combinat de moda veche, si as vrea sa il deschid cat mai repede. Cerintele sunt destul de exigente, insa nu vei regreta.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.