Jump to content

BogdiBB

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BogdiBB

  1. Pozitie ocupată . Rog un moderator sa trimita subiectul in arhiva + topic closed !
  2. Lasa-mi un ID Discord in privat !
  3. Pentru persoanele interesate de acest proiect voi lasa mai jos link-ul de la canal Link: https://discord.gg/Rb9q8Wdpp8 Cu stima si respect , echipa Sky-Zone Romania !
  4. Sky-Zone RPG a revenit dupa aproape 5 - 6 ani de inactivitate cu un nou proiect care include un server de SAMP care are la baza modul : RPG / RP in proportii de 50 / 50 % cu un mod de joc intalnit doar in strainatate la care s-a lucrat mai bine de 1 an jumatate . Ei bine , suntem in cautarea unor persoane cu experienta , ambitioase , cu un vibe pozitiv , mature si dornice de a lucra cu o echipa de profesionisti ! Cei ce sunt interesati sunt rugati sa-mi lase prin functia '' Mesaj privat ( un ID Discord ) pentru a va adauga pe grupul nostru ! Cu stima si respect , echipa Sky-Zone RPG Romania !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.