Jump to content

wHisKey7

Membru
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by wHisKey7

  1. nimic special. Nici nu e pe gustul meu, dar merge, bravo
  2. ai framework-urile instalate? Daca-l deschizi pe localhost iti trebuie cateva framework-uri.
  3. verifica in server.cfg la sectiunea gamemode0, adauga acolo numele gamemode-ului si la final pune 1. EX: gamemode0 bugged 1
  4. Unde au fost gasite greseli gramaticale? Poate randuri scrie cu neatentie, dar gramaticale nu prea cred. Poate n-au fost scrise de mine.
  5. La pet era ceva ca nu se pune petu' pe umar, inainte de asta trebuia sa selectezi ce tip de animal vrei, si mai e ceva la payday pentru pet.
  6. Ce credite sa ti pun daca n ai nicio treaba cu ce e acolo? Nu mai comentati aiurea, ok?
  7. Salut, intra in folderul 'pawno', dupa in include, si cauti acolo 'systems', dupa cauti acolo Logo-ul. Dupa ce il modifici compilez gamemode-ul.
  8. Daca te uitai si tu la clip, am aratat in video comanda '/updates', ai acolo tot. ;/
  9. N-are nicio treaba, te asigur. Descarca-l si uita te in gm.
  10. cauta in folderu' pawno "systems" il ai acolo, dupa ce modifici compilezi gm u;
  11. Acest gamemode este pornit de la Burned, a fost adus intr-o stare mai buna, dupa care l-am preluat si eu si i-am adus cateva modificari destul de bune. Link download: Download Gamemode Poze și/sau video: Credite: Edison(creator) Editor: sunt mai multi, dupa care urmez eu, wHisKey7. Virustotal: CLICK Daca-l descarcati, nu comilati gamemode-ul cu 'Pawno'ul din folder, pentru a fii siguri ca nu luati keylogger. Nu deschideti nici samp-server, succes.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.