Jump to content

NewTon

Membru
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by NewTon

  1. Acolo cred ca am uitat sa modific id-ul la factiune cand am sters o factiune, trebuie sa modifici doar id-ul acolo cu cel care e in baza de date, vezi tu mai departe.
  2. Mergi in pawno -> include -> booter si acolo poti modifica, sau sa le scoti.
  3. Ceva nu ati conectat normal ca la restul merge, si la mine la fel merge.
  4. Mergi in pawno -> include -> booter.inc si cauta acolo si modifica.
  5. mersi, apreciez Daca sunt buguri acestea sunt minore, gen toate care au fost gasite au fost rezolvate ca pe acest GM au intrat 70 playeri la deschidere si au fost raportate ceva buguri si au fost rezolvate, e logic ca poate sa aibe buguri dar minore. Panelul poti sa il faci compatibil daca urci ce iti trb in baza de date si editezi prin el mna.
  6. Daca va place lasati un +1 pentru modificarile facute, pwp
  7. 1. Username: NewTon 2. Creator: Edison. Editor: HPQ123, NewTon. 3. Poze/Video: 4. Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file/07e94177099fc3234a6ee60fc2c84583a206463263d271a9fd3a0c651b56fed5/detection Acolo apare "Malwarebytes" sincer nush de ce, insa nu are virusuri nimic, nu sunt genul de persoana sa bag prin el chestii de genu. 5. Download: GAMEMODE + BAZA 6. Alte precizari: Gamemode-ul a fost postat deja pe internet si am decis de ce sa nu il postez si eu odata ce eu am adus multe edituri de la versiunea lui HPQ123. Mai jos va voi lasa ceea ce am modificat, adica ceea ce am notat, insa nu am notat toate chestiile care le-am facut in notepad dar majoritatea le gasiti aici. Succes cu GM-ul si daca aveti nevoie de mine ma gasiti pe Contact: Discord: NewTon.BDT#9853 instagram: bilal_deeb.007
  8. Mai esti in cautare de GM?

  9. Mai esti in cautare?
  10. Salut, am nevoie de un link de undeva unde pot sa invat mai multe chestii legate cu baza de date in pawno. Gen doresc sa fac cand playerul se logheza/inregistreaza sa ii apara mai jos ultimul player inregistrat, total playeri inregistrati si maximul de playeri conectati, insa am putina experienta in faza cu mysql si daca ati putea sa imi dati un link cu mai multe chestii despre asta as aprecia foarte mult.
  11. Vand cont de SA:MP pe purple cu cont premium, iphone, 30 ore jucate, 2 masini si level 5, aproape lv 6. Pretul este de 5e pe PayPal, daca esti interesat PM aici sau ca sa rsp mai rapid pe discord NewTon.BDT#9853.
  12. Daca nu ati inteles bine ideea sa imi spuneti va rog)
  13. Salut, am o intrebare, unde pot sa gasesc sau daca puteti sa imi spuneti voi cum fac daca gen doresc ca cand playerul da '/startmission' deja am facut comanda insa am facut cu doar 1 checkpoint, gen cand ajunge la acel checkpoint primeste premiul insa doresc sa fac sa mearga prin 5 checkpointuri, iar gen odata sa fie pozitiile la 5 checkpointuri pana la chiliad iar odata sa fie prin desert sau alta parte, gen random sa se ia pe unde tre sa plece ca sa treaca prin 5 checkpointuri si deja cand intra in al 5-lea sa primeasca premiul. Ma intereseaza doar chestia asta ca cum sa fac sa ii dea cate 5 checkpointuri cate 1 si data viitoare sa fie diferit pozitionate checkpoint-urile alea, sa duca in alta parte. Sper ca am fost de inteles, help va rog cine stie.
  14. Gata am rezolvat, trebuia sa pun check_save(playerid) in CheckAccounts.
  15. Am facut asta deja dar tot asa face.. nu stii ce altceva ar putea fi?
  16. Salut, am un bug la sistemul de accesorii si nu inteleg de ce, si anume dupa ce cumperi un accesoriu se salveaza totul cum trb in baza de date si chiar daca dai relog dupa la /edit apare accesoriul, insa dupa ce dau restart la server nu mai am accesoriile, insa in baza de date sunt salvate. Puteti sa imi spuneti cum as putea rezolva va rog? Sau care ar putea fi problema? Este GM asemanator cu ala a lui HPQ123 b-hood.
  17. In video e mai vechi gm-ul, au mai fost aduse modificari la acesta si acum functioneaza bine.
  18. Salut, serverul h-game a fost inchis deja de ceva timp si am decis sa vand gamemode-ul. Pentru cei care nu stiu serverul acesta a ajuns la 150/150 playeri si gamemodeul mergea fara probleme. Puteti vedea pe profilul lui Andrei BL mai multe systeme ale serverului, cateva videouri voi lasa mai jos. Modificari recent aduse: *A fost creata factiunea LSPD, fbi, national guard, Grove Street, Los Aztecas, Bloods Family, instructors, tow truck company, news reporters, ballas family, Hitman Agency, taxi LV, paramedic LV, LV Police departament, guvernament, Taxi LS, paramedic LS. *Rezolvat bug la spawn. *Au fost create case. *Toate bizz-urile au fost scoase la licitatii si la vanzare. *Au fost adaugate masini la toate factiunile. *Au fost adaugate 190 de case. *Acum daca vehiculul este al unei factiuni diferite de a ta nu vei putea intra in ea. *A fost rescris sistemul de spawn(spawnchange). *Acum nu va mai putea intra intr-un HQ locked un civil sau membrul al altei factiuni(inafara de pd). *A fost mutat DelariShip-ul. *A fost mutat locul de spawn al masinilor dupa cumpararea acestora. *A fost modificata economia serverului. *Au fost create turfuri in Los Santos si Las Venturas. *A fost schimbata economia de la '/shop' -> 'Premium Points'. *A fost adaugat event automat de tip Vanatoarea de comori. (A fost dat wipe in baza de date la unele chestii insa acum totul e la loc.) Acord suport 7 zile dupa cumpararea acestuia, dupa daca doriti sa continui deja contra-cost. Pretul gamemode-ului este de 20 euro. Plata prin PayPal, pentru mai multe detalii si informatii add pe discord sau imi lasati mesaj pe instagram. Discord: NewTon.BDT#9853 Instagram: bilal_deeb.666
  19. Salut, mai esti in cautare de GM? Practic no bugs Rezolvat tot ce a aparut, si a tinut 50 playeri fara porbleme si nu au mai fost depistate buguri, daca esti interesat astept un reply.

  20. NewTon

    RAC automat.

    Gata am rezolvat, mersi oricum.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.