Jump to content

AbiRegele

Membru
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    NameInGame
  • Level of knowledge
    Mediu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AbiRegele's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Am greșit să pun discord-ul! Discord: AlexCelMic#1337 (cont secundar)
  2. Am rezolvat cu a doua a parte. Ajutati-ma cu prima
  3. Si cum pot face asta? Cat despre a doua a parte am scos tot din booter ce tine de remove mapping am salvat, din systems inc lafel, in GM nu este nimic legat de mape daca nu functia removemaps(); pe care am sters-o si pe ea, dar tot nu apare.
  4. Salutare sa-mp.ro, De ceva vreme fac edit la Burned si am intampinat doua probleme la care inca nu am gasit rezolvare. Hai sa va explic. De exemplu: daca in /vehicles pe slot 1 (si ma refer la toate sloturile) detin un vehicul care are de exemplu PREMIUM, VIP, Neon si il vand la DS, dupa ce achizitionez un alt vehicul din DS sau de la o persoana prin TRADE, daca vehicul-ul respectiv pica pe slot-ul pe care era masina cu PREMIUM.NEON ETC.. noua masina detine si ea PREMIUM, NEON SI VIP NAME, insa dupa un restart la server totul revine la normal. Poza: https://imgur.com/tuCnU6T - A doua problema este mai banala insa am cautat de ma dor ochii. Poza: https://imgur.com/KkAYPBm Dupa cum se poate observa si in poza, lipseste o casa de acolo, am cautat in toate include-urile, systems, booter si asa mai departe, nu i-am dat de cap. Am incercat sa scot tot ce tine de remove mapping, insa tot nu apare.
  5. Un nou link? mie nu imi merge fileshare ms
  6. Nu am multe obiecte pe server + sunt dinamice... Mersi de pararere
  7. Daca ar exista o noua mapa, care sa cuprinda doar un oras mai mare, ori tot sf,lv,ls dar diferite cred ca si asta ar atrage jucatorii, prin 2012 jucam doar de dragul sa invat locatiile.
  8. Salutare tuturor, astazi am facut pe server-ul meu un system vip la case care poate fii achizitionat din /shop si m-am decis sa vi-l prezint si voua. (Stiu ca nu este ceva wow, insa sunt la inceput cu scripting-ul) Ce avantaje ofera o casa VIP? - Chirie la 10.000$ de la 2.500$ - 1 Puncte Premium la fiecare 3Payday (si cu /sleep) - Poti avea 100 de obiecte in casa (No vip 50) - Scris VIP la exterior-ul Casei - Casa devine de Level 999 (asa am gandit-o eu) - Poti juca barbut in casa (si renteri) - Arme gratuite in casa prin comanda /hgun (Renterii au acces la arme doar daca Detinator-ul casei ii ofera acces) (Pe parcurs urmeaza sa adaug mai multe interioare si la achizitionare sa iti alegi tu interior-ul dorit)
  9. Salut, am intampinat si eu bug-ul asta pe GM Burned... Cand iti creezi un cont, iti pui varsta,email etc... dupa care nu se mai intampla nimic (asta nu se intampla mereu, doar asa random) Tin sa precizez ca merge sa te inregistrezi dar cand il apuca pe el, nu mai merge la toti... https://www.youtube.com/watch?v=XzFxzgLSJu4&feature=youtu.be
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.