Jump to content

BaFFy

Membru
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BaFFy

  1. Pune in folderul jocului: https://github.com/lexjusto/SA-MP-0.3.7-Simple-Gamemode/blob/master/samp03svr
  2. Inainte de mysql_format pune PData[iD][pAdmin] = level; Iar in mysql_format unde ai pus Pdata[playerid][pAdmin] inlocuieste cu Pdata[iD][pAdmin].
  3. Acum arata-ne linia cu formatul timestr.
  4. Cauta in gamemode txtTimeDisp si vezi unde ai functia TextdrawSetString cu txtTimeDisp. Sper ca ai inteles.
  5. Pai cauta in gamemode txtTimeDisp si vezi unde e folosita functia de afisare a textdrawului si pune-o aici(Textdrawshowforplayer(playerid, txtTimeDisp)).
  6. Creeaza in folderul pawno un fisier pawno.cfg. in el scrie -d3. Salveaza si compileaza gamemodeul, apoi porneste-l si folossste comanda ca sa vezi exact linia la care este eroarea.
  7. Avar este o variabila a jucatorului, iar nunarul de 133 probabil reprezinta numarul peretilor ce pot fi vopsiti.
  8. De obicei te folosesti de un timer si de functia IsPlayerInRangeOfPoint. Nu stiu exact cum e pe acel server pentru ca nu m-am uitat pe el niciodata, dar ceva de genul ar trebui sa fie.
  9. Iti spune ca nu ai folosit niciodata bonus in gamemode. Adica ai definit bonus, dar nu l-ai folosit. Eventual posteaza aici comanda sa vedem ce nu e in regula daca nu te descurci.
  10. Creezi masina cu functia CreateVehicle apoi te folosesti de AddObjectToVehicle. https://wiki.sa-mp.com/wiki/AttachObjectToVehicle https://wiki.sa-mp.com/wiki/CreateVehicle
  11. Nu recomand gazduirejocuri, am avut si serverul se restarta singur. Am trecut pe hostgame.ro si e totul ok. Recomand cu caldura.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.