Jump to content

edisontuts

Membru
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by edisontuts

  1. bine mane, sa fie cum spui tu, părerile sunt împărțite si asa trebuie să rămână. nu are rost sa mai zic ceva ca oricum unii interpretează ceea ce vor. iar in legatura cu postarea, sunt suficienți lingăi, crml fiind primul. asta e impresia pe care mi-ai dat o din mai multe puncte de vedere.
  2. am inteles, din asta rezultă că ma dau cel mai mare sau ceva de genu, ai o mentalitate foarte bună. cum poti sa-ti dai cu parerea despre ceva ce nu cunosti sau nu te-ai documentat in totalitate? ce mi-am însușit eu? nu m-am lăudat niciodată cu ceva ce am facut, dar vorbele astea pe care le aduceți spre mine in ultimul timp sunt prea piperate desi mi-am vazut de treaba mea. te las acolo sa crezi ce vrei, marele edison, cum imi mai zici tu. am mai auzit eu ca sunt arogant sau ca am fite prin simplu fapt ca sunt oarecum independent. schimbarile astea de păreri nu sunt de mult timp.
  3. mâncător mic de cacat ce esti tu care nu mai stii pe cine sa lingi in sula sa te dai bine. gamemode ul a fost schimbat la wipe si trecut pe burned, ce e de la roby e doar jobul farm, nu te mai agita atât ca transpiri. si mai usor cu invidia asta de la un timp ca nu demonstrezi prea multe, tu ala ce ziceai ca pica burned la 100 on, usor.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.