Jump to content

edisontuts

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutru

About edisontuts

 • Rank
  Începător

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. edisontuts

  Vând comunitatea Pro-Gaming

  bine mane, sa fie cum spui tu, părerile sunt împărțite si asa trebuie să rămână. nu are rost sa mai zic ceva ca oricum unii interpretează ceea ce vor. iar in legatura cu postarea, sunt suficienți lingăi, crml fiind primul. asta e impresia pe care mi-ai dat o din mai multe puncte de vedere.
 2. edisontuts

  Vând comunitatea Pro-Gaming

  am inteles, din asta rezultă că ma dau cel mai mare sau ceva de genu, ai o mentalitate foarte bună. cum poti sa-ti dai cu parerea despre ceva ce nu cunosti sau nu te-ai documentat in totalitate? ce mi-am însușit eu? nu m-am lăudat niciodată cu ceva ce am facut, dar vorbele astea pe care le aduceți spre mine in ultimul timp sunt prea piperate desi mi-am vazut de treaba mea. te las acolo sa crezi ce vrei, marele edison, cum imi mai zici tu. am mai auzit eu ca sunt arogant sau ca am fite prin simplu fapt ca sunt oarecum independent. schimbarile astea de păreri nu sunt de mult timp.
 3. edisontuts

  Vând comunitatea Pro-Gaming

  mâncător mic de cacat ce esti tu care nu mai stii pe cine sa lingi in sula sa te dai bine. gamemode ul a fost schimbat la wipe si trecut pe burned, ce e de la roby e doar jobul farm, nu te mai agita atât ca transpiri. si mai usor cu invidia asta de la un timp ca nu demonstrezi prea multe, tu ala ce ziceai ca pica burned la 100 on, usor.
×

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.