Sari la conținut

edisontuts

Membru
 • Număr conținut

  3
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Neutru

Despre edisontuts

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. edisontuts

  Vând comunitatea Pro-Gaming

  bine mane, sa fie cum spui tu, părerile sunt împărțite si asa trebuie să rămână. nu are rost sa mai zic ceva ca oricum unii interpretează ceea ce vor. iar in legatura cu postarea, sunt suficienți lingăi, crml fiind primul. asta e impresia pe care mi-ai dat o din mai multe puncte de vedere.
 2. edisontuts

  Vând comunitatea Pro-Gaming

  am inteles, din asta rezultă că ma dau cel mai mare sau ceva de genu, ai o mentalitate foarte bună. cum poti sa-ti dai cu parerea despre ceva ce nu cunosti sau nu te-ai documentat in totalitate? ce mi-am însușit eu? nu m-am lăudat niciodată cu ceva ce am facut, dar vorbele astea pe care le aduceți spre mine in ultimul timp sunt prea piperate desi mi-am vazut de treaba mea. te las acolo sa crezi ce vrei, marele edison, cum imi mai zici tu. am mai auzit eu ca sunt arogant sau ca am fite prin simplu fapt ca sunt oarecum independent. schimbarile astea de păreri nu sunt de mult timp.
 3. edisontuts

  Vând comunitatea Pro-Gaming

  mâncător mic de cacat ce esti tu care nu mai stii pe cine sa lingi in sula sa te dai bine. gamemode ul a fost schimbat la wipe si trecut pe burned, ce e de la roby e doar jobul farm, nu te mai agita atât ca transpiri. si mai usor cu invidia asta de la un timp ca nu demonstrezi prea multe, tu ala ce ziceai ca pica burned la 100 on, usor.
×

Informații Importante

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Pentru mai multe detalii, vezi Termeni de Utilizare și Politică Intimitate.