Jump to content

Xpyka

Membru
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    Xpyka
  • Level of knowledge
    Mediu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Xpyka's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. "Nu recomand"=)) Ca o persoana sa fie matura la mentalitate nu este necesar neaaparat sa aiva buletinu de 18 ani. Important este viziunea sa asupra lucrurilor si comportamentul, nu varsta. Sunt persoane care muncesc de foarte mici copii si isi iau viata in piept iar asta nu denota ca nu sunt maturi doar pentru ca sunt mici de ani. Da, in cazul tau in care lasi un comentariu de gen-ul "Nu recomand" fara a avea cel putin un mic argument da, asta da dovada de multe si imi este foarte simplu atat mie cat si oricarei persoane care iti citeste comentariu sa iti faca o caracterizare simpla.
  2. Salut, numele meu este Liviu si sunt in cautarea unui partener care stie a scripta foarte bine. Pot sustine server-ul financiar din orice punct de vedere in schimb caut o persoana matura cu minim 17ani cu care sa ma pot intelege.. Eu lucrez destul de mult si nu am foarte mult timp la dispozitie in schimb pot vorbi la telefon in permanenta.
  3. Anuntul inca mai este disponibil, nu am gasit inca.
  4. Salut, recrutez 3 testeri pentru un server de sa:mp ce este in lucru. Cerinte : Minim 15 ani. Posibilitatea de a sta pe skype/discord (obligatoriu cu voce) Va fi necesar sa se stea foarte mult online. Vor lucra impreuna cu un scripter profesionist. Dupa ce se termina lucrarile la server acestia vor ocupa diferite functii pe server.
  5. Ideea ii sa stie cel putin 90% sa faca din ce ii spun.
  6. Prezentarea mea si a intentiilor mele : Salut, numele meu real este Liviu, am varsta de 20 de ani si doresc a deschide un server cu minim 500slots alaturi de un scripter priceput. Eu lucrez in Germania, in Munchen mai exact si nu am exagerat de mult timp liber insa financiar pot sustine server-ul din orice punct de vedere. Ideea ii in felul urmator, nu am cunostinte scripting cam deloc asa ca am sa angajez un scripter.. Salariu : Plata acestuia se va face din donatii (30% din donatii pentru inceput, treptat va creste procentajul). Cerinte : ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Minim: 17 ani. (unde nu-s sigur de varsta voi cere poza cu buletinul) Cunostinte in script: minim 90%. Punctualitate. Disciplina si educatie in vorbire si comportament. Discord, skype si un numar de telefon pe care poate raspunde oricand (in caz de urgente). A nu se veni cu frati,veri,prieteni,etc. Se angajeaza doar scripter nu am nevoie de echipa. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cum vor fi adusi playeri pe server ? - Fratele meu este Marius Catalin (youtuber-ul cu 63k abonati) acesta va face live-uri pe server. - Voi cumpara live-uri si episoade de la gamerii cu impact mare. - Cu ajutorul scripterului vom face suficient de multe atractii pentru jucatori. - Se vor cumpara diverse reclame pe facebook, pe forumuri etc. Astept persoanele interesate. Succes !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.