Jump to content

AndreiAdv

Membru
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

AndreiAdv last won the day on September 8 2019

AndreiAdv had the most liked content!

Community Reputation

13 Neutru

1 Follower

About AndreiAdv

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Brăila
 • Name in game
  AndreiAdv
 • Level of knowledge
  Experimentat

Recent Profile Visitors

662 profile views
 1. Încearcă să blochezi httrack, cineva poate să îl copieze foarte ușor. Succes la vânzare, mi se pare cunoscut de undeva template-ul dar nu îmi dau seama momentan de unde.
 2. UN COMMENT PREA BUN DIN 2017 PANA CAUM.
 3. Tin sa te contrazic dupa ce am studiat putin in detaliu gamemode-ul. Ca scripter = 1, ai acces la /server si alte lucruri, dar ca 2 ai acces la intregul server.
 4. imi place wallpaper-ul, ni-l dai?
 5. 3 poze sunt facute de tine si dupa sunt facute de @dNzZz, nu inteleg unde e problema. daca s-a facut update la drepturile de autor asta nu inseamna ca puteti sa va luati credite pe poze pe un joc
 6. Adevărul e că este foarte greu să compilezi gamemodeul ăsta, îți trebuiesc 5 facultăți și 10 mastere terminate ca să îl compilezi, dar apăi să îl mai și editezi?! Glumesc, tot ce trebuie făcut e să faceți un fișier numit „pawn.cfg” în folderul pawno și puneți -;+ -v2 -d3 -Z+ -\\)+ și ați rezolvat tot. Ca să schimbați „redzone” de la logare, intrați în booter.inc și căutați. Scoteai bani frumoși de pe el dacă știai cum să îl promovezi, de asta dumnezeu nu ne-a înzestrat pe toți cu marketing-ul în sânge.
 7. https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=494085 Arată-ne și o variantă când nu e în hitman și are tot sniper, să vedem dacă ai depus ceva muncă.
 8. încearcă să scoți mysql.so, arată-ne linia mysql_connect sau cum ai tu definit în gamemode.
 9. 59 de litere,12 cuvinte si un adevar
 10. Versiunea pe care o folosesti este una mai veche, actualizează librăria YSI și după recompilează, va merge 100%
 11. Poți face asta, doar cu un minim de iq. Instalezi un server de mapping si il faci local, pui removebuildingforplayer in .pwn si il compilezi, dupa care intrii pe server si te duci la locatia de acolo. Trebuie să apeși pe Y și să apeși pe „NEW”, după ce ai apăsat pe NEW o să ți se arate un dialog, trebuie să scrii în acel dialog „NEWMAP” și o să se creeze o nouă mapa. Eu nu am ales vinewood deoarece nu imi place acea zona, asa ca am ales un alt munte, dupa ce ai intrat in mapping server o sa iti arate un meniu, apeși pe y și o să îți arate alt meniu, o să arate ceva în genul ăsta, tu trebuie să apeși pe „Create”. După ce apeși pe „Create”, o să îți apară acest meniu în partea dreaptă, trebuie să apeși pe F7 ca să vezi ceva (dacă ai pagesize 20). O să trebuiască să apeși pe „Search” și să cauți wall087, după ce ape și „ENTER”, trebuie să apeși pe text de 2 ori. Obiectul se creează, o să îți arate un dialog în genul ăsta, Acum tot ce trebuie să faci e să te duci pe Material Index 0 (apeși de 2 ori) și o să îți apară alt dialog, acum trebuie să apeși pe „string”, și să scrii ce îți poftește inima. Perfect, după ce ai făcut acest lucru (dacă textul este spre exemplu de câteva litere, trebuie să îl facem să arate frumos și să nu se repete, o să trebuiească să apeși pe „Material size” după ce ai pus textul dorit. Acum o să îți apară un dialog destul de dubios la prima vedere, dar tu trebuie să alegi ce mărime dorești, poți să le testezi pe toate și să vezi care îți place, după ce le-ai „testat” pe toate să zicem, textul nu o să fie așezat așa cum dorești tu. Trebuie să ieși dn meniul de „material index” și să apeși pe „Click & drag move” După ce apeși pe această opțiune, o să ți se arate câteva săgeți, acestea sunt coordonatele pe care trebuie să le muți, adică „x, y & z”. Acum tu poți să muți textul exact cum îți dorești, poți să îl faci rotunjit sau într-o parte, e fix problema ta. După ce ai făcut acest lucru, tu acum trebuie doar să apeși pe caseta. E perfect dacă ai ajuns la acest pas, ești aproape de final! Trebuie acum să exporți această lucrare minunată (bine înțeles, te poți juca prin meniu să pui culori și să faci și altceva în acest editor, îți arat varianta basic). Acum trebuie să apeși pe „cancel” după ce o să ți se arate acel dialog, și să apeși iarăși Y, o să ți se arate iarăși acest meniu minunat. Trebuie acum să apeși pe „SAVE”, o să ți se arate un dialog, trebuie să scrii în el „savemap”, mapa s-a salvat cu succes în „scriptfiles”. Asta a fost tot, succes la mapat. useful links: de aici poti descarca editor-ul pe care l-am folosit.
 12. Descarci map editor (momentan nu exista un site stabil de unde il poti lua, dar te strofoci putin si il gasesti) -> Apesi pe `LOAD` si te uiti in dreapta, o sa ai selectat tab-ul `movement`, tu trebuie sa te duci pe tab-ul `view` Te duci la partea de `Coordinates` si pui: 1413.4141, -804.7422, 83.4375 Apeși pe obiect să se facă cu roșu, după care apeși pe tastatură „DELETE”; (x3) După care, muntele o să arate așa: Acum, tot ce trebuie să faci e să exporți acest removebuildingforplayer și să îl bagi într-un editor IN-GAME, mai multe detalii ai aici.
 13. Deja se dau mai multe sneak peaks din partea open.mp, s-a dat și git.io-ul pentru a vedea actualele funcții pe care le are open.mp. Consola a fost imbunatatita si acum se poate spune ca vine cumva in ajutorul develoeprilor pentru a putea rezolva mai rapid anumite erori. S-au facut si cateva module (de timer & gangzones), altceva nu s-a mai anuntat din 18/04/2019
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.