Jump to content

AlkaLine

Membru
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AlkaLine

  1. Salut, sunt si eu in cautare de un om capabil si sa aibe cunostinte in scripting si in web-developing, sau 2 oameni, unul cu scripting, unul cu web-developing. Cumpar eu domeniu si web-hosting, si host la server, astept PM cu lucrarile dumneavoastra.
  2. Salut, fac eu edit la acest gamemode, adica incerc sa aduc cate ceva mai nou pe acest gamemode si il voi posta aici pe forum.
  3. STII CUMVA CUM POT REZOLVA ASTA, IMI DA CAND COMPILEZ GMU Header size: 38016 bytes Code size: 2786980 bytes Data size: 26420992 bytes Stack/heap size: 262144 bytes; estimated max. usage: unknown, due to recursion Total requirements:29508132 bytes
  4. Salut grup, am si eu o problema la un gamemode. Payday-ul pe server este la ora xx:55, si la ora xx:00. Cine ma poate ajuta?
  5. Cum o definesc? Sunt la inceput cu scriptingul, si scuze
  6. C:\Users\Trose\Desktop\TreflaKOV#1\pawno\include\YSI\y_iterate.inc(269) : fatal error 100: cannot read from file: "..\YSI_Internal\y_natives" TOT EROAREA ASTA IMI DA
  7. Cum il pot face .inc? ma poti ajuta te rog?
  8. Salut, am nevoie si eu de include-ul y_natives. Am cautat pe google, nu il gasesc, va rog frumos, cat mai repede daca se poate.
  9. Nu merge link-ul. Pune alt link
  10. Salut, sunt la inceput prin lumea scriptingului si am o problema, pot da /setadmin si cand n am admin. Cum pot rezolva, la fel e si la /sethelper.
  11. Am si eu o problema, pot da makeadmin si cand am admin 0. M-am uitat prin el sa vad ce are, si nu merge, ma puteti ajuta va rog?
  12. Salut, am o problema la dealership. Cand dau pe Cheap Vehicle, Regular Vehicle si Expensive Vehicle, nu merge, numai pe Premium Vehicle.. Ma poate ajuta cineva?
  13. Esti pregatit sa incepem un proiect ?
  14. Salut SA-MP.RO, as vrea daca gasesc un scripter pentru un server de samp. Sa vina cu GM, staff-ul il am deja ales la server, doar ca nu am gm si nu are cine sa imi scripteze. Rog seriozitate, dau seriozitate !
  15. Salut SAMP RO, as fi recunoscator daca mi-ati da si mie un sistem de PET . Un fel de sistem ca pe ruby, sau orice sistem. Multumesc Anticipat.
  16. @AndreiGB ma poti ajuta putin la comanda /factions, este putin buguita! uite poza aici : https://imgur.com/a/3H9fM
  17. unde ai incercat sa schimbi numele de la logo?
  18. Ma poti ajuta te rog eu...
  19. pai da ma frate... dar nu merge... modific in include , urc dinnou pe host si nu merge..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.