Jump to content

Frunzaa

Membru
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Frunzaa's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Salut , am avut o problema in care a intrat cineva cu cheats tw si a dat cu ceva lagger sau crasher si a aparut asta...Multumesc!
  2. Frunzaa

    Problema sa-mp

    Salut, am dezarhivat sa-mpul , am intrat pe el, dupa ce am dat restart nu imi mai deschidea gta-ul...
  3. Salut,Am si eu o problema cand dau /attack imi apare ca dau pe turf 17 dar eu sunt pe 18 , si in baza imi seteaza turfu 17.
  4. Salut , am panel bluffs v4 si am facut-o compatibila cu baza mea de date,problema este ca are o protectie de ip sau ceva de genu , si as vrea s-o scot sau sa fie ip din joc ,pentru are la user un table special "webip".
  5. a scuze , voiam sa zic ca cumpar neon se pune si cand dau relog nu se pune.
  6. Am gamemode-uri de la hpq si nu se updateaza in baza de date neoanele de la ce poate
  7. Am gamemode-uri de la hpq si nu se updateaza in baza de date neoanele de la ce poate fii ca este in booter update in baza de date in cupdate este, sper sa ma ajutati,.
  8. Alex cum ai rezolvat problema aia?
  9. Salut , cum pot muta sistemul de billboard din bluffsv3 , intr-un gm gen bhood , sunt unele chestii pe care nu le gasesc in acest gamemode de ex nu stiu unde il pot pune pe asta.sper sa ma ajute cineva , multumesc
  10. Salut! am o problema nu stiu sigur de la ce e dar am un gm de la burned edited in care la 45 de conturi facute nu te mai poti conecta..
  11. Frunzaa

    Pet Name

    Salut, am gamemode-ul bluffs si am o problema la sistemul de pet cand "tezesc " pet-ul nu imi apare numele! format(str, sizeof(str), "{D6A7F1}%s(lvl %d)", PlayerInfo[playerid][pPetName], PlayerInfo[playerid][pPetLevel]); Pet[playerid] = CreateDynamic3DTextLabel(str, COLOR_WHITE, 0, 0, -20, 20.0, playerid, INVALID_VEHICLE_ID, 0, -1, -1, -1, 100.0); Streamer_SetFloatData(STREAMER_TYPE_3D_TEXT_LABEL, Pet[playerid], E_STREAMER_ATTACH_OFFSET_Z, 0); Streamer_SetFloatData(STREAMER_TYPE_3D_TEXT_LABEL, Pet[playerid], E_STREAMER_ATTACH_OFFSET_X, 0);
  12. Da dar in gm-ul folosit de mine se da bonusul automat , crezi ca ma poti ajuta? Daca vrei sa ma ajuti : Frunza Ak Louis VUITTON#3362
  13. Cum pot pune sa primesti o masina la bonus?
  14. Salut , ma poate ajuta sau sa imi dati o idee cum pot face /setmanager (id Player) (ID Factiune) si la /id sa apara (Manger PD)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.