Jump to content

mihaiss

Membru
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    mihaiss
  • Level of knowledge
    Începător

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mihaiss's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Bun, asta e ceea ce incerc sa explic, daca pune doar y si anume y+0.5(la velocitate) si masina este cu fata spre x, comanda o sa te arunce intr-o parte (gen in fata, dar cu masina intr-o parte). Asta nu reusesc sa fac, daca pui si x+0.5 si y+0.5 atunci o sa te arunce intr-o parte si tot nu e bine, pentru ca daca tu esti gen cu fata invers, o sa te arunce tot in spate. Poti testa comanda sa vezi ce zic. Asta am facut, faza e ca eu vreau sa te dea in fata si daca esti pe loc, iar aici e problema ca nu stiu cum naiba sa 'citesc' fata si dupa sa setez masina sa fie aruncata in fata. Daca esti pe loc, cu ce mi-ai dat tu, doar o sa ma dea in sus. Oricum mersi pentru ajutor, cred ca o sa las doar cu velocitatea, daca este sa gasesc un video sa vedeti ce zic, o sa va las.
  2. Nu, vreau sa ma dea in sus si in fata. Ceea ce eu am facut pana acum a fost sa te arunce in sus si daca masina era in mers, da mergeai si tu in fata( asta depindea de traiectoria ei), ori doar sa te arunce in sus(cu setvehiclepos) ori sa te dea in sus si in spate (adica daca eram cu fata inspre ls, si cu spatele spre lv, ma dadea tot spre lv, ceea ce nu reusesc eu sa fac, este sa ma dea in fata / asta am facut tot cu setvehiclepos). Am incercat cu setvehiclepos, setvehiclevelocity si cu setvehiclezangle si nu am reusit. Daca stii cum e pe bu***d, daca ai vazut printr-un clip comanda /fly sau la awake parca si el pe sv lui are la fel comanda. Ceva in genul vreau sa fac, dar ti-am zis, ceea ce nu reusesc sa fac, este sa ma dea in fata, adica ori pun x+5, y+5 (z este pentru a seta pozitia in sus/jos, deci nu il folosim, ca asta merge), daca pun x+5, y+5 si sunt cu fata spre ls si cu spatele spre lv ma da in spate, daca pun x-5, y-5 si sunt cu fata inspre lv si cu spatele inspre ls, ma da inspre ls(deci practic merg doar pe 2 traiectorii, una care duce ori in fata (daca e cu +) ori in spate (daca e cu -) iar masina ti-o da doar asa nu conteaza cum e pozitionata. Eu vreau sa ma dea in fata oricum ar fi ea pozitionata. Sper ca nu te plictisesti sa citesti ce am scris, am incercat sa iti explic cat de bine pot
  3. Nu merge nici asa, mersi oricum de ajutor, poate gasesc eu.
  4. Asta doar te arunca in sus cand stai pe loc iar daca esti in mers cu masina te arunca tot in sus dar masina continua sa mearga pe traiectoria sa. Eu vreau ceva sa te arunce in sus si in fata, daca stii cum e pe bu***d frt, nu stiu cum sa iti explic, gen ii seteaza pozitia masinii in sus si in fata, dar nu stiu daca e doar cu setvehiclepos pentru ca am incercat si eu cu setvehiclepos dar ori doar te arunca in sus, ori te da gen daca esti cu fata inspre ls si cu spatele inspre lv, te da tot inspre lv (chiar daca te da in spate), eu vreau sa ma dea in fata, gen inspre ls, asa e pe bu***d, daca stii.
  5. Imi poti lasa un exemplu mai concret, deoarece am incercat si cu GetVehicleZAngle / SetVehicleZAngle si tot nu a mers.
  6. Cum pot face cand dau /fly si sunt intr-o masina sa ma dea in fata si in sus? Eu am, gen cand dai /fly si esti cu spatele inspre lv, si cu fata spre ls, eu vreau sa ma dea in fata (spre ls), dar ma da spre lv(chiar daca ma da in spate, eu vreau sa ma dea in fata). Am incercat ceva gen x+5, y+5, z+5 sau x, y, z+5(sa ii seteze pozitia masini) dar tot asa e, iar daca pun x, y, z+5 merge doar daca esti cu masina in mers(de pe loc, doar te arunca in sus, nu si in fata). Sper ca aveti idee de ce zic. Am incercat si cu setvehiclevelocity si tot nu mi-am dat seama. Cum pot face asta? Mersi pentru orice ajutor!
  7. Hei salut, am luat un gm si am urcat baza de date pe localhost, totul e facut bine, dar cand intru in samp-server imi apare problema "Entry Point Not Found" "The procedure entry point ucrtbase.terminate could not be located in the dynamic link library api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll" Am descarcat api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll si l-am bagat in folderul cu samp pentru ca imi cerea, iar acum imi da problema de mai sus. Putin ajutor plz?
  8. Cand intru in samp-server imi apare problema Entry Point Not Found "The procedure entry point ucrtbase.terminate could not be located in the dynamic link library api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll" Am bagat api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll in folderul cu serverul pentru ca il cerea dar dupa imi apare problema de mai sus, ce pot face?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.