Jump to content

KruGGer

Membru
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by KruGGer

 1. Gamemod am si eu..chiar mai multe, nu am ce sa fac cu un edison edit de-al lui la care trebuie sa rezolv 20-30 buguri pe langa
 2. Si care-i problema ? Te pomenesti ca tu nu furi, hai taci.
 3. Saluatere sa-mp.ro, Navigand pe google am dat si eu de aceasta comunitate, o stiam de mult insa nu m-am chinuit prea tare sa imi fac cont aici. Facandu-mi cont am observat aceasta sectiune si am zis ca de ce nu ? Hai sa ofer cateva servicii. Deci, trecand la subiect, ofer servicii gratis incepatorilor care isi deschid comunitati pe platforma IPB. Contactati-ma printr-un PM sau lasati un reply si o sa va caut eu. Nu doresc grad sau altceva, nu raman pe comunitate, doar ofer suport.
 4. Pai ma gandeam, cum adica vine asta, vin eu cu banii mei personali, deschid comunitate cu tot ce trebuie si el doar isi ia gradul ? Asta mi se pare o prostie, fraier e ala care o sa-l ajute.
 5. La burned vezi ca mai ai multe de rezolvat. P.S- Comenzi ascunse cateva, succes !
 6. Are protectie la admini, nu este un asa numit bug. Cu toate astea eu m-am uitat prin gm si e okey cat de cat insa nu cred ca ai putea face un edit bun din el, parerea mea.
 7. Eu chiar aseara l-am luat sa vad ce-i de capul lui si mie mi-a functionat. Poate nu e versiunea sa corecta, zic si eu. Adica inca mai am gm burned in PC si nu imi face figuri. Totusi, incearca sa conectezi baza de date pe acolo, poate ai gresit tu ceva.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.