Jump to content

valentincraciun

Membru
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About valentincraciun

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Level of knowledge
  Experimentat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. valentincraciun

  Host pentru samp?

  lowpings.ro cauta-ma in PM
 2. valentincraciun

  Firme de host

  clib.ro
 3. valentincraciun

  Vand host SA:MP 1000 sloturi - 5 euro

  Rezista indiferent, am 32gb ram la dedicatul pentru GCP.
 4. valentincraciun

  Vand host SA:MP 1000 sloturi - 5 euro

  Va pot oferi server de test pentru a va convinge.
 5. valentincraciun

  Vand host SA:MP 1000 sloturi - 5 euro

  Fiecare om face greseli, acum, asta e.
 6. valentincraciun

  Vand host SA:MP 1000 sloturi - 5 euro

  Nu te obliga nimeni sa ne alegi.
 7. valentincraciun

  Vand host SA:MP 1000 sloturi - 5 euro

  Vand host samp de 1000 slots - 5 euro lunar. Ofer acces gamecp, ftp, baza de date. Se elibereaza factura online. https://www.lowpings.ro/cart.php?gid=13 Spor la cumparat! Acceptam orice modalitate de plata!!!
 8. valentincraciun

  Vand licente WHMCS cu sau fara powered by

  Vand licente whmcs cu sau fara powered by la doar 3 euro / bucata . Valabile 30 zile . Se ofera acces la contul de client . Ofer si primu persoanelor serioase . Accept orice modalitate de plata .
 9. Ce este LowPings Romania? LowPings, este o noua firma de hosting, aparuta pe piata din data de 1 an. Din acea data, numarul clientilor a crescut considerabil, iar calitatea serviciilor a crescut o data cu cerintele si numarul acestora. Ce servicii oferiti? Pentru inceput, oferim gazduire web SSD incepand cu preturi de la 1euro/lunar, servere de TeamSpeak 3, incepand de la 2 euro, gazduire servere SA:MP incepand de la 2 euro, gazduire servere Counter Strike 1.6 incepand de la 2 euro si serere de Minecraft incepand de la 3euro. De unde stiu cu imi furati datele? LowPings Romania garanteaza siguranta datelor clientilor sai, prin criptare de tip SSL, 256 bits. Asadar, datele dvs. nu pot fii pierdute sau furate. Toate datele dvs. sunt criptate in MD5, asadar, NIMENI nu poate avea acces la ele, nici macar detinatorul. De unde stiu ca nu este teapa avand in vedere ca sunteti o firma mica? Ne consideram o firma mica, deoarece avem doar 20 de clienti lunar, insa acestia sunt multumiti de serviciile prestate de firma noastra, si recomanda serviciile noastre cu mare incredere. Ce metode de plata acceptati? Acceptam plata prin: SMS Taxabil, Paysafecard, Paypal sau chiar si Card Online. Unde va pot contacta? Ne puteti contacta printr-un ticket pe website-ul nostru(https://www.lowpings.ro/), pe livechat-ul nostru, pe pagina de facebook(https://www.facebook.com/hostdecalitate/) sau printr-un PM aici. Recomandam sa efectuati platile doar in prezenta unui administrator al firmei, pentru a nu face vreo greseala iar banii sa nu va fie alocati. Cu stima, Valentin-Claudiu Craciun Manager & Analist Tehnic LowPings.RO
 10. valentincraciun

  Ofer servicii hosting

  Salut! O noua firma de hosting a fost deschisa, aceasta ofera webhost, hosting radio, gazduire jocuri(samp si counter-strike) si multe altele. Vrei sa testezi calitatea hostului nostru? Ca vrei sa testezi calitatea hostului nostru la Radio Hosting si WebHosting poti comanda planul gratuit aflat pe site. De ce sa ne alegi? Avem module de plata pentru majoritatea metodelor de plata solicitate in Romania. Avem instalare automata. Timp mediu pentru raspuns la ticket: 15 minute. UpTime: 99.5% Calitate maxima. Ajutor oferit tutoror cu orice. Baza de date GRATUITA pentru orice produs. Va asteptam cu o vizita si o comanda pe site. https://quality-host.biz/
×

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.